Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odborný veletrh automatizace - nabídka volné vstupenky

Ve dnech 6. až 8. října 2004 se koná v Design Centru v Linci již 3. odborný veletrh průmyslové automatizace SMART AUTOMATION AUSTRIA, kterého se zúčastní 180 převážně rakouských a německých vystavovatelů na výstavní ploše přes 5000 m2. Návštěvníkům budou představeny moderní výrobky, technologie, poznatky a trendy automatizační techniky od tradičního strojírenství přes elektrotechniku až po nejmladší a nejnovější obory. Je to např. technika mechanických a elektromechanických pohonů, kde je snaha upouštět od složitých a robustních centrálních pohonů, nahrazovat je dílčími úspornými a snadno ovladatelnými rotačními a lineárními pohony, bez dodatečného chlazení pro úsporný, trvalý provoz a nenáročnou údržbu. V popředí jsou pohony s měniči frekvence pro vysoké otáčky a výkony.

Dalšími novinkami jsou malé ovládací systémy, např. pro nejrůznější řídicí a programovatelné funkce, s dálkovým řízením pomocí PC nebo mobilních telefonů. Výrobci manipulační techniky a robotiky představí inteligentní modulární a flexibilní konstrukce pro zkrácené intervaly, přesné nastavení délky posuvu nebo zdvihu a užitečné zatížení. Oblast senzoriky a zpracování obrazu zvyšuje rychlost výrobních procesů, kontrolu jakosti v automatizovaných provozech, ochranu před havárií požárem a výbuchem.

Automatizační programová vybavení pro řízení výrobních technologií umožňují odstraňovat chyby, vytvářet celé projekty a ušetřit mnoho času. Dosavadní obslužné sledovací systémy a i jednoduché informační texty jsou nahrazovány jazykově neutrálními grafickými průběhy funkcí a jsou zviditelněny snadno pochopitelnými obrázky, které s detailní přesností velmi přehledně znázorňují výrobní postupy. Pro návštěvníky bude ukázkou obsluha a sledování výrobního procesu bezdrátovým rádiovým přenosem a továrním ethernetem.

Současně s veletrhem probíhá v Kongresovém sále každodenní doprovodný program a 7. 10. také Den automatizace s programem nanoautomatizace. Další a podrobnější informace lze najít na www.smart-automation.cz.

Pro tento veletrh zastupuje veletržní správu Reed Exhibitions v ČR a SR agentura

Progres Partners Advertising s.r.o.,
tel.: 221 602 324,
e-mail: smart@ppa.cz, kde mohou zájemci o návštěvu získat volné vstupenky.

 
 
Reklama