Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SPECIÁLNÍ PRODEJNÍ NABÍDKA Master Therm CZ

Firma Master Therm CZ se každoročně s úspěchem snaží přiblížit a zpřístupnit co nejširší veřejnosti pomocí atraktivních projektů tepelná čerpadla - moderní a ekologickou technologii, která každému uživateli přináší podstatné úspory na vytápění. Pro velkou část uživatelů bylo pořízení instalace tepelného čerpadla dostupné pouze díky těmto zajímavým projektům. Aby i letos mohl téměř každý, kdo o tepelném čerpadlu uvažuje, využít obdobné a výhodné nabídky, připravila firma Master Therm CZ od 14.9. do 17.12.2004 zvláště atraktivní nabídku, projekt Teplo 2004.


AirMaster 2

GSW

Multiclima

1) Tepelné čerpadlo za cenu plynového kotle

Trápí Vás účty za vytápění? Stavíte RD a nejste si jisti, zdali zvolit plynový kotel nebo nějaký jiný, levnější způsob vytápění? Zkuste přemýšlet o tepelném čerpadle Climate Master GSW036 za speciální cenu 77 777 Kč.

Jde o populární tepelné čerpadlo voda(země)/voda, které umí topit, chladit, ohřívat užitkovou vodu až na 60°C při současném ohřevu topné vody do podlahového topení (30 až 40°C) bez směšování. Obsahuje scroll kompresor, ekologické chladivo, koaxiální výměníky odolné proti zanášení, .... Výkon 8,1 kW (W10W35), s bivalencí až 14,1 kW.

Více podrobností o tepelném čerpadle najdete v katalogu.


2) Tepelné čerpadlo vzduch/voda AIR MASTER2 021 MINI nyní o 100 tisíc levněší než ...

Tepelná čerpadla s primárním zdrojem vzduch jsou oproti ostatním tepelným čerpadlům konstrukčně složitější, výrobně nákladnější a tedy i dražší. Díky nízkým nákladům na montáž a dobrým výkonovým parametrům, tedy celkovému vynikajícímu poměru cena/výkon, jsou však stále populárnější. AIR MASTER2 je kvalitní a plně vybavené tepelné čerpadlo a oproti svému předchůdci AIR MASTER má řadu progresivních změn: vyšší topný faktor, odhlučnění dovedené k dokonalosti, možnost provedení AKU nebo MINI, chlazení, atd ...

Tepelné čerpadlo AIR MASTER2 021 MINI s topným výkonem 8 kW (A7W50, + 4,5 kW bivalence) nyní nabízíme za speciální cenu 158 tisíc Kč, což je o cca 100 tisíc Kč méně, než stojí srovnatelná tepelná čerpadla na našem trhu.

Více podrobností o tepelném čerpadle najdete v katalogu.


3) Tepelné čerpadlo, montáž v hodnotě 55 tisíc, solární kolektor a dvě garanční prohlídky zdarma? Proč ne ...

Každý, kdo si pořídí v rámci projektu TEPLO 2004 jakékoliv tepelné čerpadlo od Master Therm CZ (mimo akčních modelů GSW036 a AM2021 MINI), může vyhrát tepelné čerpadlo včetně instalace v hodnotě 55 tisíc Kč zcela zdarma. Stačí spolu s objednávkou správně tipnout, jaká bude nejvyšší teplota naměřená dne 19.12.2004 v Praze - Klementinu a může Vás hřát tepelné čerpadlo, aniž byste museli zaplatit jedinou korunu.


I kdybyste nevyhráli, stejně ušetříte!
K tepelnému čerpadlu - solární kolektor zdarma!


Pokud si objednáte jakékoliv tepelné čerpadlo AIR MASTER2 (mimo akčního modelu AM2 021 MINI), obdržíte navíc horkovzdušný solární kolektor v hodnotě 17 200 Kč (s DPH) zdarma. Tím získáte další úspory za vytápění a Vaše investice do tepelného čerpadla se tak ještě více vyplatí!

A navíc, záruka 7 let včetně dvou garančních prohlídek zdarma!


Od 14.9.2004 nabízí firma Master Therm CZ na tepelná čerpadla záruční dobu "EXTRA" po dobu 7 let! za předpokladu pravidelných placených ročních garančních prohlídek. Tím kromě bezplatného servisu získáte jistotu, že Vaše tepelné čerpadlo i celý systém jsou v pořádku a jste spolehlivě připraveni na další topnou sezonu. Pokud si objednáte tepelné čerpadlo se záruční dobou EXTRA v období od 14.9. do 17.12.2004 (včetně akčních modelů GSW036 a AM2 021 MINI), budete mít jako bonus první dvě garanční prohlídky zdarma!

Pozn.: Pokud není uvedeno jinak, jsou ceny uvedeny bez DPH.
Pro více informací nás prosím kontaktujte na níže uvedené adrese.


Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.
logo Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.

Master Therm je český výrobce tepelných čerpadel vzduch-voda, země-voda, voda-voda s certifikací EHPA a registrací pro dotace. Tepelná čerpadla s tradicí od roku 1994 pro rodinné i bytové domy a průmyslové objekty všech velikostí. Výroba, projekt, ...