Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

VIADRUS proniká do českých domácností

Firma VIADRUS představila včera na tiskové konferenci novinky ve svém sortimentu.



K litinovým otopným tělesům se zabudovaným termostatickým ventilem VIADRUS ITV, litinovým otopným tělesům KALOR TERMO, litinovým kotlům G500 s tlakovým hořákem, litinovému plynovému kotli GLADIÁTOR G100 s atmosférickým hořákem, k litinovým automatickým kotlům na dřevní odpad HERCULES BIO přibude příští rok další nabídka výrobků firmy VIADRUS.

Novým designem určitě zaujme litinový kotel na tuhá paliva HERCULES U 26. Je uzpůsoben pro koks, černé uhlí a dřevo. Výška 1026 mm, šířka 520 mm, doporučená provozní teplota topné vody 60 - 80 °C. Tento výrobek se objeví na trhu v květnu příštího roku.

Pozornost si jistě zaslouží litinové kotle s atmosférickým hořákem G90 a GLADIÁTOR G100 vyráběné ve výkonovém rozsahu 49 - 120 kW, respektive 112 - 250 kW. Zájemci si je budou moci zakoupit od května příštího roku.

Zajímavě tvarované je litinové otopné těleso STYL v parametrech: celková výška 580 mm, otopná ekvivalentní plocha 0,13 m2/článek, vodní objem 0,6 l/článek. Na trhu bude STYL k dostání od září příštího roku.

O kvalitě výrobků firmy VIADRUS vypovídá mimo jiné i fakt, že své produkty exportuje do řady evropských zemí.

 
 
Reklama