Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Domácí kino a bojler k tepelnému čerpadlu IVT zdarma

Firma Tepelná čerpadla IVT s.r.o. připravila na konec letošního roku mimořádnou prodejní akci, při které zákazníci získají s tepelným čerpadlem IVT i dárky v hodnotě převyšující 42 000 Kč. Spolu s obchodními partnery IVT, firmami ACV a PHILIPS, se tak podařilo připravit opravdu mimořádnou příležitost k zakoupení tepelného čerpadla IVT za nejnižší možné ceny.

Získejte pro svůj dům ten nejlepší způsob vytápění a nadělte si letos pod stromeček domácí kino nebo jakékoliv jiné výrobky PHILIPS v ceně 20 000 Kč.

Ke každému tepelnému čerpadlu IVT Greenline E7 nebo E9 získáte zdarma nerezový bojler ACV SMART 240 v ceně 22 470 Kč a domácí kino PHILIPS v ceně 20 000 Kč.

Proč vznikla Akce 1000?
Protože značka IVT dosáhla jako první v České republice počtu tisíce instalovaných tepelných čerpadel. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli připravit společně s našimi obchodními partnery mimořádnou limitovanou sérii tepelných čerpadel IVT s velmi výhodnými bonusy.

Jaké jsou záruky?
Na výrobky dodávané v této akci platí standardní záruční podmínky jako na běžné zboží. Pro tepelná čerpadla IVT - 5 let, pro bojlery ACV - 5 let a pro výrobky PHILIPS - 2 roky.

Kolik vlastně ušetřím?

 Standardní cenaCena v Akci 1000
Tepelné čerpadlo IVT Greenline E 7185 850,- vč. 5% DPH185 850,- vč. DPH
Nerezový bojler ACV SMART 240 L22 470,- vč. 5% DPH0,-
Domácí kino PHILIPS20 000,- vč. 22% DPH0,-
Celkem228 320,- vč. DPH185 850,- vč. DPH
Celková sleva42 470,- Kč

Mohu získat i jiný výrobek PHILIPS než domácí kino?
Ano, můžete si vybrat jakékoliv výrobky z oblasti spotřební elektroniky a domácí techniky. U zboží s vyšší cenou než 20 000 Kč zaplatíte pouze navýšení. Například za špičkový televizor PHILIPS 100Hz s úhlopříčkou 72 cm zaplatíte pouze 3 990 Kč! Stejně tak můžete nakoupit i více levnějších výrobků PHILIPS a tak postupně vyčerpat částku 20 000 Kč.

Jakých tepelných čerpadel IVT se tato akce týká?
V této akci jsou nabízena tepelná čerpadla IVT Greenline E7 a E9, s výkony 7,9 a 8,6 kW (0/35). Tato čerpadla lze použít pro rodinné domy s tepelnou ztrátou 7 až 16 kW.

Mohu získat státní dotaci i pro tepelné čerpadlo z Akce 1000?
Na tepelná čerpadla prodávaná v této akci můžete samozřejmě při splnění podmínek požadovaných Státním fondem životního prostředí získat další dotaci.

Kdy tepelné čerpadlo dostanu?
Tepelné čerpadlo je nutné zaplatit a odebrat do konce února 2004. Počet takto prodávaných čerpadel je ale velmi omezený, proto doporučujeme provést co nejrychlejší rezervaci.

Nejedná se o nějaké podřadné výrobky, když je cena takto nízká?
V žádném případě. Švédská tepelná čerpadla IVT patří ke špičce jak po stránce parametrů, tak i technického provedení. Bojlery ACV jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli a bojler má velmi důkladnou polyuretanovou tepelnou izolaci.



Co budu muset ještě dokoupit, aby tepelné čerpadlo IVT mohlo fungovat?
Pro tuto akci jsme vybrali tepelná čerpadla IVT Greenline E7 a E9. Součástí dodávky těchto strojů je kromě samotného tepelného čerpadla i elektrokotel o výkonu 9 kW, ekvitermní regulace, dvě oběhová čerpadla, výstup pro připojení bojleru, elektrická rozvodnice, filtry, expanze, pojistný ventil a v tomto případě i nerezový bojler 240 l. Pro připojení v kotelně potřebujete pouze potrubí, izolaci, drobné armatury, jednoduchou montáž, velice jednoduchou elektroinstalaci, projekt a uvedení do provozu. Podle způsobu odběru tepla potřebují tato čerpadla vrty o délce 90 až 150 m nebo plošný kolektor s délkou hadice 250 až 550 m, podle velikosti vytápěného domu.
Díky komplexní dodávce tepelných čerpadel IVT jsou náklady na instalaci v porovnání s většinou konkurenčních výrobků velmi nízké.

Kdo jsou naši partneři?
Našimi partnery jsou švédská firma IVT Industrier AB - největší evropský výrobce tepelných čerpadel (www.ivt.se), belgická firma ACV INTERNATIONAL - výrobce špičkových nerezových bojlerů (www.acv.cz) a firma PHILIPS - přední evropský výrobce spotřební elektroniky a domácí techniky (www.philips.cz).

Kde se dozvím více?
Podrobné informace se dozvíte u prodejců IVT. Katalog výrobků PHILIPS naleznete na www.philips.cz.

Co na to Ježíšek?
Ježíšek je nadšen, protože mu letos ubude hromada práce. Domácí kina, televizory, DVD přehrávače a rekordéry, videa, Hifi věže, CD přehrávače, telefony, holicí strojky, mixéry, vysavače, žehličky, kávovary a další výrobky PHILIPS za něj dodá IVT.


 Kontaktní údaje
Kontakt

Tepelná čerpadla IVT s.r.o.
Průmyslová 5
108 21 Praha 10

tel. 272 088 155, fax: 272 088 166

akce1000@veskom.cz
www.cerpadla-ivt.cz

Informace o firmě v TZB-adresáři firem
Vyžádat další podklady nebo informace