Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh Aqua-therm je také příležitostí ke vzdělání

Tradiční součástí veletrhu Aqua-therm Praha je Konference Východ. Odráží změny a nový vývoj v oboru technických zařízení budov, reaguje na nové podmínky, kodifikované ve směrnicích EU, do níž země střední a východní Evropy brzy vstoupí.

Ptáme se některých partnerů této konference, co od ní letos očekávají. Vedoucí divize firmy Junkers - Bosch Thermotechnik Luboš Morávek odpovídá:
Konference Východ dává příležitost k výměně informací a vzájemné informovanosti odborníků v oblasti tepelné techniky ze zemí střední a východní Evropy. Trvalé vzdělávání instalatérů a topenářů stejně jako jednotná tvorba norem jsou nutným předpokladem, aby nové výrobky plně odpovídaly regionálním předpisům. Proto, aby výrobek dokonale splňoval požadavky spotřebitele je nezbytné, aby byl montován pracovníky, kteří jsou odborně vyškoleni pro nové technologie a zajistí bezchybnou instalaci, zprovoznění i případnou pravidelnou údržbu spotřebičů. Značka Junkers klade dlouhodobě důraz na školení a výchovu instalatérů a servisních mechaniků a to nejen v České republice. V rámci programu této konference vidíme příležitost, jak posoudit a dohodnout možnosti odborného vzdělávání instalatérů a topenářů s cílem plně využít možností nejen plynových spotřebičů Junkers, ale i výrobků dalších renomovaných výrobců a zajistit tím plnou spokojenost konečného zákazníka.

 
 
Reklama