Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FONDO Piko - Pohodlí i v malé koupelně


Malé koupelny už nemusejí být zdrojem Vašich starostí. Nová série Fondo Piko, vyvinutá s důrazem na vybavení malých prostor, Vám umožňuje rekonstruovat nebo zařídit každou koupelnu a toaletu tak, aby byla nejen estetická, ale také - a to je nejdůležitější - plně funkční!

Obsahuje umyvadlo 55 cm, kombinovatelné s polosloupem, nábytkové umyvadlo v šířce 60 cm a rohové umývátko s délkou ramene 32 cm. Jedinečným řešením je ovšem kombinační klozet s délkou pouhých 60 cm a dvojčinným splachováním 3/6 l vody.

Také závěsný klozet s délkou pouhých 50 cm se hodí pro zařízení i těch nejmenších toalet. Je k dispozici v barvě bílé.


Série Fondo Piko se svým okrouhlým designem vhodně rozšiřuje oblíbený program výrobků FONDO, se kterými lze libovolně kombinovat.




FONDO + FONDO Piko =
nejširší program sanitární keramiky v základním cenovém segmentu v ČR - BEZKONKURENČNÍ ŘEŠENÍ!




Nový aktualizovaný katalog koupelen DELTA, ceník DELTA 2003 a technickou příručku (od srpna i CD s výrobky ve formátu DWG a ArCon), obsahující i novou sérii FONDO Piko, si můžete vyžádat na naší adrese.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.