Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Master Therm CZ - tepelná čerpadla se službami zdarma a 20% mimořádnou dotací navíc

Společnost Master Therm CZ - distributor tepelných čerpadel čtyř renomovaných světových značek - přichází tento podzim s projektem "Čistá a levná energie z přírody".

Tento projekt je zaměřen na zvyšování úrovně služeb spojených s prodejem tepelných čerpadel a zpřístupnění jejich instalace široké veřejnosti. K tomuto zpřístupnění zejména přispěje nabídka mimořádné časově omezené dotace ve výši 20% z ceny tepelného čerpadla od POLYSUN o.p.s., takže každý, kdo si objedná tepelné čerpadlo ze sortimentu Master Therm CZ do 15.12.2003, má nárok zažádat o tuto mimořádnou a velmi podstatnou dotaci.

Ale jelikož nejen cena rozhoduje při volbě tepelného čerpadla, nabízí vám Master Therm CZ několik dalších nadstandardních služeb, které asi nejvíce ocení ten, kdo se s problematikou vytápění pomocí tepelných čerpadel setkává poprvé.

První z nich je nová internetová prezentace www.mastertherm.cz. Zde se dozvíte nejen obecný princip tepelného čerpadla a jiné důležité údaje a informace, ale navíc máte nyní možnost nechat si zaslat orientační nabídku vhodného tepelného čerpadla včetně celkové ceny i s instalací, odhadované doby návratnosti a výpočtu akontace a výše splátek v případě profinancování instalace tepelného čerpadla úvěrem stavební spořitelny. Současně se dozvíte, kolik ušetříte v porovnání s plynovým vytápěním ve středně i dlouhodobém časovém výhledu.

Samozřejmostí je následná přesná kalkulace provedená autorizovanou montážní firmou a v případě kladného rozhodnutí zákazníka i profesionální instalace a návazné služby.

Jelikož je instalace tepelného čerpadla finančně náročná a ne každý má k dispozici stovky tisíc korun, nabízí Master Therm CZ, jak je již naznačeno v předešlém textu, možnost nákupu tepelného čerpadla pomocí EKOprogramu stavební spořitelny KB - Modré pyramidy, takže k pořízení instalace tepelného čerpadla postačuje pouze 20% z celkové pořizovací ceny. A jelikož tepelné čerpadlo šetří peníze, je možné z uspořeného rozdílu mezi platbami za vytápění stávajícího systému a za provoz tepelného čerpadla hradit splátky úvěru. Znamená to tedy, že vám nevzniknou skoro žádné vícenáklady a po splacení úvěru již tepelné čerpadlo pouze šetří desítky tisíc korun ročně. Tato cesta se jeví jako stále více populární způsob nákupu tepelného čerpadla.

Abyste se mohli sami na vlastní oči přesvědčit, jak tepelná čerpadla pracují, doporučuje Master Therm CZ každému zájemci o tepelné čerpadlo návštěvu některého ze "Dnů otevřených dveří", které se konají po celý podzim na různých místech po celé republice. Majitelé tepelných čerpadel vám zde předají své zkušenosti s instalací a provozem tepelného čerpadla. Zároveň se budete moci zeptat našich odborníků na technické podrobnosti instalace nebo na konkrétní řešení optimálního vytápění vašeho domu tepelným čerpadlem.

Na vlastní oči se přesvědčíte, že tepelné čerpadlo je vysoce komfortní a přitom provozně levný, ekologický zdroj vytápění.

Více informací se dozvíte na stránkách firmy Master Therm CZ.



Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.
logo Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.

Master Therm je český výrobce tepelných čerpadel vzduch-voda, země-voda, voda-voda s certifikací EHPA a registrací pro dotace. Tepelná čerpadla s tradicí od roku 1994 pro rodinné i bytové domy a průmyslové objekty všech velikostí. Výroba, projekt, ...