Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Domovní čistírna firmy Asio na veletrhu v Brně se slevou

Domovní čistírnu AS - Variocomb K, která odpovídá nejnovějším předpisům, je možné vidět ve firemním stánku firmy Asio, na volné ploše na hlavní cestě od vstupu č. 4.

AS - VARIOcomb K
Firma ASIO s.r.o. vystavuje ve své expozici na stavebním veletrhu v Brně domovní čistírnu, která svou konstrukcí již plně vyhovuje připravované EN12566-3. Po statické stránce je dimenzovaná na zásyp zeminou a to i v přítomnosti vysoké hladiny spodní vody a přitížení na terénu do 2,5 kN/m2.

Po funkční stránce jsou její předností nízké hodnoty BSK a CHSK na odtoku a rovnoměrný odtok max. 150 l/hod, což je výhodné z hlediska nového nařízení vlády č 61/2003 Sb. pro vypouštění do málo vodných vodotečí.

ČOV je výhodná i po stránce pořizovacích nákladů - kompletní čistírna, včetně nástavce a zatepleného pochůzného víka s únosností 500 kg je nabízena za 45.000 Kč (+ 5% DPH), v době veletrhu pak dokonce i se slevou ve výši 3.000,- Kč.

Bližší informace na www.asio.cz, nebo na tel.: 548 210 012, kde můžete požádat i o podrobné projekční a instalační podklady.

Vedle domovních čistíren je možno v nabídce firmy ASIO najít i lapáky tuků, zařízení na využití dešťové vody, čerpací šachty, jímky, septiky atd.


firma ASIO na veletrhu URBIS
stánek č. 5, volná plocha C3