Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TZB-info dále roste, přijďte s námi oslavovat na Aqua-therm

Topinfo získalo akvizicí portál ORSEC.cz se souvisejícím časopisem Alarm Focus. Pro TZB-info se o nová témata rozšiřují zejména stávající obory Elektrotechnika a Facility management. Srdečně vás zveme v úterý 1.3.2016 na Aqua-therm, kde společně od 13 hodin spojení oslavíme.

V roce 2014 společnost Topinfo s.r.o., provozovatel portálu TZB-info, koupila portál ESTAV.cz. Ten je určen pro širokou stavební veřejnost a utěšeně roste. Nastal tak čas věnovat se dalšímu rozšíření TZB-info o obory, které jsme dosud neměli, k moderním budovám patří a navazují na obsah TZB-info.

Topinfo získalo akvizicí portál ORSEC.cz se souvisejícím časopisem Alarm Focus.

Srdečně Vás zveme 1.3.2016 od 13 hodin na oslavu nové části portálu TZB-info.
Stánek TZB-info č. 228 najdete v hale 2. Těšíme se na Vás.

Informační portál ORSEC je, stejně jako samotné TZB-info, portálem pro odbornou veřejnost. Poskytuje informace o legislativě, technických normách, produktech, službách, dotacích, veřejných zakázkách, nabídkách i poptávkách dodavatelů i odběratelů v oboru technického i fyzického zabezpečení a služeb k ochraně majetku a osob.
Orsec.cz je v provozu od 1.7.2010 a mezi jeho související aktivity patří například časopis Focus Alarm, odborné konference, komentáře, testy a stanoviska k bezpečnostním tématům. Touto akvizicí se pro TZB-info rozšiřuje zejména stávající obor Elektrotechnika o informační a komunikační technologie, problematiku bezpečnostní politiky a integraci technologií v inteligentních budovách.
Ale řada témat z portálu ORSEC zapadá z našeho pohledu spíše do správy budov. Za obor Facility management jsme obdrželi v roce 2015 cenu FM AWARD v kategorii Projekt roku. A tak tento oceněný obor nyní rozšíříme o témata, jako jsou poplachové zabezpečovací a tísňové systémy, požární signalizace, mechanické zábranné systémy atd.

V lednu 2016 TZB-info překročilo 880.000 návštěv/měsíc.
Věříme, že ORSEC.cz přivede mezi naše čtenáře další odborníky.


 
 
Reklama