Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Doporučujeme: Konference "Světový den úspor energií" a veletrh úspor energií ve Welsu

Odborná konference World Sustainable Energy Day 2003

Letošní rok se opět uskuteční již tradiční konference "Světový den úspor energií" (World Sustainable Energy Day 2003) a Veletrh úspor energií (Energiesparmesse) ve Welsu v Horním Rakousku.

Organizátorem konference "Světový den úspor energií", jenž se uskuteční 6.-7. 3. 2003 v Městské hale (Stadthalle) ve Welsu, je Hornorakouský svaz pro úspory energií (O.Ö. Energiesparverband - www.esv.or.at). Energy Centre České Budějovice zajišťuje účast odborníků z České republiky na této konferenci.

Konferencí "Světový den úspor energií" pokračuje dlouhá tradice úspěšných sympozií a veletrhů, které se v minulých letech konaly v hornorakouském Welsu. Tato konference nabízí jedinečnou příležitost získat informace o nejnovějších trendech a perspektivách v energetické politice, v oblasti technologií a hospodářství.

Dvoudenní sympozium "Světový den úspor energií" se skládá ze tří akcí:
  • Budovy zítřka: megatrendy ve stavebnictví a energetice (6.3.2003, od 9:00 hod.)
  • Megatrendy ekologické energie (6.3.2003, od 18:00 hod.).
  • Evropské fórum ekologické elektřiny (7.3.2003, od 9:00 hod.)
Na konferenci budou přednášet odborníci z mnoha zemí celého světa (mimo jiné např. z Rakouska, Německa, Francie, Belgie, Velké Británie, USA, Číny a Austrálie).

Konference bude simultánně tlumočena do češtiny, popř. slovenštiny.

Zvýhodněná cena registrace na konferenci pro účastníky, kteří se přihlásí prostřednictvím ECČB, je 50,- EUR - platí se v hotovosti přímo na místě konání konference při registraci účastníků. V ceně je zahrnuto vložné na konferenci, sborník, občerstvení a vstupenka na Veletrh úspor energií.

Uzávěrka přihlášek na konferenci je 21. 2. 2003.
(PŘIHLÁŠKA na konferenci "World Sustainable Energy Day 2003").

Bližší informace získáte:
v Energy Centre České Budějovice
Náměstí Přem. Otakara II. 87/25
370 01 České Budějovice
tel.: 38 731 25 80
e-mail: eccb@eccb.cz
www.eccb.cz


Navštivte Veletrh úspor energií s ECČB

VELETRH ÚSPOR ENERGIÍ (ENERGIESPARMESSE) je jedním z nejvýznamnějších veletrhů v oblastech úspor energií, stavebnictví, vytápění a využívání obnovitelných zdrojů energií. Uskuteční se ve dnech 7.-9. 3. 2003. Zúčastní se ho cca 900 vystavovatelů reprezentujících 1650 společností. Veletrh se koná na ploše o velikosti 80.000 m2 a každoročně se ho účastní zájemci z řad odborné i široké veřejnosti nejen z Rakouska, ale i z ČR a dalších zemí Evropy.

Energy Centre České Budějovice zajišťuje autobusovou dopravu pro české návštěvníky, cena za jednu jízdenku tam a zpět činí 275,- Kč. Odjezd autobusu je 7.3.2003 v 7:00 hod. z parkoviště na Mariánském náměstí v Českých Budějovicích, návrat do Českých Budějovic je plánován na 20:00 hod. tentýž den.

Vstupenku na veletrh si můžete objednat v ECČB za výhodnou cenu 150,- Kč (na výstavišti ve Welsu se vstupenky budou prodávat za 7,- EUR). Pro české účastníky je naplánována společná prohlídka veletrhu (v pátek 7.3.2003 od 10:30 hod., sraz účastníků je u stánku Energiesparverband v hale BOSCH - nedaleko vchodu C Výstaviště ve Welsu).

Uzávěrka přihlášek na veletrh je 21. února 2003.
(PŘIHLÁŠKA na veletrh úspor energií "ENERGIESPARMESSE").


SOUTĚŽ
"Zájezd na Veletrh úspor energií s ECČB"
Sdružení Energy Centre České Budějovice vyhlašuje soutěž o vstupenku a jízdenku
na Veletrh úspor energií, který se koná ve dnech 7.3. - 9.3.2003 v rakouském Welsu.


Vaše případné dotazy rádi zodpoví v ECČB na tel.: 38 731 25 80 nebo na e-mailové adrese: eccb@eccb.cz .

 
 
Reklama