Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

GUMEX zefektivňuje obsluhu a přístup zboží

Nová pobočka v Brně nabízí efektivnější výrobu, rychlejší obsluhu a lepší dostupnost služeb a produktů všem zákazníkům v celém regionu.

Společnost GUMEX spol. s r.o., která se zabývá výrobou průmyslových hadic a těsnění a v tomto roce slaví 30 let své existence na trhu, přesunula svou pobočku z Moravan na výhodnější místo přímo do Brna. 

Nová brněnská hala disponuje vyšší kapacitou o rozloze 3 300 m2 a na rozdíl od původního menšího skladu ve Strážnici umožní efektivnější zpracování objednávek a tím pádem také rychlejší přístup zboží pro zákazníky z regionu. Navíc od března se toto místo stane centrálním skladem, čímž se ještě více zrychlí expedice zboží.

„Odeslat zboží, které bude k dispozici na pobočce Brno a zákazník jej objedná do 14 hodin, ještě ten samý den - to je náš cíl," těší se na nové možnosti garantovaného odeslání zboží Libor Sedláček, spolumajitel firmy GUMEX a její marketingový ředitel.  

V Brně se bude GUMEX specializovat na kompletaci hadic, a to včetně jejich testování. Kromě toho sem ze Slovenska přijde stroj na výrobu hliníkových a nerezových flexipotrubí. Strážnice se z výrobního hlediska bude nadále soustředit na zpracování plochých materiálů. Díky uprázdněným prostorům zde navíc vznikne místo pro nový pětiosý obráběcí stroj.

„Tato změna není pouze o přesunu místa, ale zdůrazňuje závazek naší společnosti poskytovat našim klientům lepší podmínky spolupráce, větší pohodlí a jednodušší přístup celého výrobního sortimentu a služeb. Vnímáme to jako krok vpřed k větší efektivitě, flexibilitě a uspokojení potřeb zákazníků napříč regionem," zakončuje Sedláček.

Více informací


GUMEX, spol. s r.o.
logo GUMEX, spol. s r.o.

Firma GUMEX, spol. s r.o. je rodinná firma založená roku 1994 v České republice. Od roku 2022 je jednou z firem holdingu GUMEX CENTRAL. Od roku 2006 působí dceřiná společnost GUMEX SK, spol. s r.o. také na Slovensku. Firma poskytuje své služby ve ...

 
 
Reklama