Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost ALLPLAN spouští cloudové služby s novým předplatným allplan subscription

ALLPLAN spustil službu Allplan Cloud, konsolidované řešení, které slibuje zvýšit efektivitu pracovních postupů při navrhování a výstavbě.

Řešení Allplan Cloud je bezproblémově integrováno do všech nově zakoupených předplatných Allplan Subscription a nabídne řadu funkcí pro plné využití potenciálu dat. Vůbec první součástí rozšiřujícího se portfolia Allplan Cloud je Allplan Cloud Viewer, nástroj pro vizualizaci souborů IFC. Tento všestranný nástroj je nyní k dispozici zdarma všem novým uživatelům předplatného Allplan Subscription a uživatelům Bimplus Professional.

Allplan Cloud překlenuje propast mezi desktopovými a cloudovými aplikacemi a poskytuje uživatelům robustní cloudovou platformu pro spolupráci v oblasti BIM. Uživatelé předplatného získají přístup k základním víceuživatelským nástrojům, které umožňují bezproblémovou spolupráci na projektu odkudkoli. Platforma také umožňuje týmům efektivně spravovat a distribuovat výkresy a plány, čímž podporuje efektivnější práci v týmu. Kromě toho Allplan Cloud zavádí specializované cloudové aplikace pro řešení statických analýz.

Prohlížeč Allplan Cloud

Nová technologie prohlížeče souborů IFC, Allplan Cloud Viewer, původně zabudovaná v aplikaci Bimplus, umožňuje uživatelům rychlou vizualizaci souboru IFC. Namísto nahrávání a čekání na velké IFC soubory si nyní uživatelé mohou rychle prohlédnout nový soubor, zobrazit a vizuálně zkontrolovat modely IFC před úplným nahráním a vytvořením revize v aplikaci Bimplus.


Allplan Česko s.r.o.
logo Allplan Česko s.r.o.

Společnost ALLPLAN jako globální poskytovatel BIM řešení pro AEC průmysl pokrývá celý proces plánování a výstavby od počátečního návrhu až po plánování realizace stavby a prefabrikovaných konstrukcí. Díky pracovním postupům vytvářejí uživatelé dokumenty ...

 
 
Reklama