Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky Testo na výstavě Infotherma Ostrava

Společnost Testo Česká republika si Vás tímto dovoluje pozvat do své expozice na 29. ročníku mezinárodní odborné výstavy INFOTHERMA 2024. Najdete nás v pavilonu NA1 na stánku číslo 031 a to ve dnech 22.1.-25.1.2024 na Výstavišti Černá louka v Ostravě.

Seznámíme Vás s inovovaným analyzátorem spalin testo 310 II, který nabízí možnost měření až sedmi parametrů současně. Digitální dokumentace naměřených dat a jejich odesílání přes aplikaci testo Smart je samozřejmostí.

Dalším akčním přístrojem je testo 557s pro servis chladicích systémů a tepelných čerpadel, ke kterému získáte zdarma nejlepší variantu vadasky testo 750-3.

A do třetice jsou tu termokamery testo 868s, testo 872s a testo 883 v atraktivních akčních cenách.

Další zajímavostí je řada testo Compact Class pro měření na topných systémech, klimatizačních, ventilačních a chladicích zařízeních.

Pro přístroje objednané v rámci výstavy INFOTHERMA bude poskytnuta 10% sleva.

Těšíme se na Vás v Ostravě!


TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...

 
 
Reklama