Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

MND nabízejí výhodnější pevné ceny energií

MND, Moravské naftové doly, od 4. 1. 2024 nabízejí nový ceník, který umožňuje zajistit si pevnou obchodní cenu plynu a elektřiny až do 31. 3. 2026. V porovnání s předchozím fixním ceníkem MND jsou ceny za MWh u plynu o 13 % a u elektřiny o 10 % nižší. Nabídka platí pro nové i stávající zákazníky.

MND svým zákazníkům hlídají ceny a průběžně nabízejí takové ceníky, aby u nich byli dlouhodobě spokojeni. S novým Ceníkem Jaro 26 si mohou noví i stávající zákazníci zajistit neměnnou obchodní cenu až do 31. března 2026. V případě plynu nabízejí MND cenu 1 690 Kč/MWh s DPH, což je o 13 % méně než u předchozího fixního ceníku. U elektřiny v nejčastější distribuční sazbě D02d se jedná o cenu 4 127 Kč/MWh s DPH, což je o 10 % méně.

„Jsme rádi, že můžeme hned od začátku roku nabídnout ještě výhodnější zajištění cen plynu a elektřiny, než jaké jsme nabízeli v roce loňském. Naše nabídka je dostupná jak pro nové, tak samozřejmě i pro stávající zákazníky,“ uvádí Jan Sýkora, ředitel marketingu MND Energie a.s.

Zákazníci si mohou tyto ceníky sjednat snadno online z pohodlí domova. Nemusí tedy nikam chodit, psát ani telefonovat. Více na mnd.cz. Využít však mohou také bezplatnou zákaznickou linku 800 400 500.

Více informací


MND Energie a.s.
logo MND Energie a.s.

Jsme největší česká těžební společnost ropy a plynu MND Energie a.s., Moravské naftové doly, která má stoletou tradici v oboru. Plyn přímo z těžby jsme se rozhodli nabízet nejen velkoodběratelům, ale také napřímo domácnostem. Kromě Plynu z první ruky přímo ...

 
 
Reklama