Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

IVT vyhlašuje soutěž Tepelné čerpadlo roku 2023

Společnost IVT Tepelná čerpadla vyhlásila soutěž Tepelné čerpadlo roku 2023 o nejlepší instalace tepelných čerpadel. Hlasovat může i veřejnost. Vybírá nejzajímavější instalaci a výherce získá tepelné čerpadlo IVT AERO!

IVT země-voda SONO
Hudební klub SONO s kapacitou 1 200 osob, restaurací a hotelem se 40 pokoji, vytápí a chladí tři tepelná čerpadla IVT o celkovém výkonu 126 kW, která odebírají teplo ze 14 vrtů o hloubce 130 m.

Společnost IVT Tepelná čerpadla dodala na český trh již přes 30 000 tepelných čerpadel a nyní spouští soutěž Tepelné čerpadlo roku 2023.

Instalační firmy přihlásily nejlepší projekty posledních let a během září a října může o těch Nejzajímavějších instalacích hlasovat veřejnost na webu IVT.

Odborná komise nezávislých expertů ocenila Nejunikátnější technické řešení, Nejúspornější instalaci a vybrala finalisty kategorie Nejzajímavější instalace s tepelným čerpadlem pro hlasování veřejnosti.

Zájemci mohou dát svůj hlas projektu, který je podle nich nejlepší v kategorii Nejzajímavější instalace. Mohou vyhrát špičkové tepelné čerpadlo.

Hlasy budou slosovány, hlavní cenou je tepelné čerpadlo IVT AERO systém vzduch/vzduch a vyhrát lze i víkendový pobyt pro dvě osoby v Hotelu SONO Brno nebo poukazy v hodnotě 1 000 Kč na nákup zboží v e-shopu společnosti SONNENTOR.

Podrobnosti a podmínky soutěže jsou k nalezení na stránkách společnosti www.cerpadla-ivt.cz


IVT Tepelná čerpadla s.r.o.
logo IVT Tepelná čerpadla s.r.o.

Značka IVT je na českém trhu předním dodavatelem tepelných čerpadel do rodinných domů, komerčních i obytných budov. Od roku 1991 se v ČR pro značku IVT rozhodlo více než 30 000 zákazníků. Značka disponuje také největší montážní a servisní sítí IVT CENTRUM, ...

 
 
Reklama