Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dvoudenní kurz Tepelná čerpadla v teorii a praxi pro pedagogy SOU a SŠ

Kurz pořádaná Cech topenářů a instalatérů České republiky ve spolupráci se Svazem chladící a klimatizační techniky a za podpory společnosti Bosch Termotechnika s.r.o. v Praze 10.

Cílem kurzu je seznámit účastníky s jednotlivými systémy tepelných čerpadel, jejich provedením a provozem v návaznosti na topné případně chladící soustavy, způsoby ohřevu teplé vody, dimenzování, jejich zapojení a regulace. Seznámení s instalacemi v různých provozních podmínkách, návaznosti na související profese až po uvedení do provozu. Informace o možných závadách, jejich identifikaci a souvisejícím servisem.

  • Datum konání: dne 18.9.2023 – 19.9.2023.
  • Místo konání: Bosch Termotechnika s.r.o. | Průmyslová 372/1 | 108 00 Praha 10 - Štěrboholy Bosch Termotechnika s.r.o. - Parkoviště v areálu Bosch Thermotechnika.

Program kurzu, ubytování a další informace


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 
Reklama