Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyzkoušejte právní poradenství poháněné umělou inteligencí

Jako první česká advokátní kancelář jsme spustili experimentální provoz právního poradenství pod názvem Frank Bold AI s využitím unikátní databáze tisíců zodpovězených dotazů, kterou disponujeme díky dlouholeté právní poradně.

Hledáte odpovědi na právní problémy a nechcete se probírat paragrafy a zákoníky nebo hledat v databázích právních poraden?

Naši Frank Bold AI založenou na ChatGPT 4 trénujeme na právní expertízu naší kanceláře, abychom tak zpřístupnili právo každému, kdo chce rychle najít řešení.
Ve zkušebním provozu jsme zdarma otevřeli pro prvních 3000 dotazů. Konkrétní odpovědi získáte do tří minut.

Na co se zaměřujeme

Frank Bold AI se vám pokusí co nejlépe odpovědět na jakýkoliv dotaz, největší know-how má ale v oblastech, na které se ve Frank Bold zaměřujeme, jako je územní plánování, energetické právo, stavební právo, fungování obcí a úřadů, životní prostředí nebo právo na informace.

Vyzkoušet Frank Bold AI


Frank Bold Advokáti, s.r.o.
logo Frank Bold Advokáti, s.r.o.

Advokátní kancelář Frank Bold Advokáti je přední českou advokátní kanceláří se specializací na stavební a energetické právo. Typické zakázky: územní plánování, povolování staveb, práva výrobců energie z obnovitelných zdrojů.

 
 
Reklama