Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Danfoss formálně dokončil akvizici německého výrobce kompresorů BOCK GmbH

Tento obchod posiluje pozici společnosti Danfoss jako preferovaného poskytovatele ekologičtějších řešení v oboru chlazení a vytápění.

Společnost Danfoss oficiálně dokončila akvizici společnosti BOCK GmbH, světového lídra v oblasti kompresorů pro chladiva CO₂ a chladiva s nízkým GWP používaných v aplikacích chlazení a vytápění. Tato dohoda byla poprvé oznámena koncem minulého roku.

Proslulé polohermetické pístové kompresory a kondenzační jednotky BOCK pro chladiva CO₂ a chladiva s nízkým GWP (potenciál globálního oteplování) rozšiřují pozici společnosti Danfoss jako poskytovatele kompletních služeb pro ekologičtější řešení chlazení a vytápění.

Dokončení akvizice posiluje pozici společnosti Danfoss jako preferovaného poskytovatele ekologičtějších řešení v oboru chlazení a vytápění. Oznámení je zveřejněno souběžně s tím, že společnost Danfoss zveřejnila silné výsledky za rok 2022, které demonstrují obrovský růstový potenciál v produktech a řešeních přispívajících ke splnění globálních a regionálních klimatických cílů.

Více informací

 
 
Reklama