Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

STIEBEL ELTRON získal ocenění Czech Business Superbrands 2023

Společnost STIEBEL ELTRON v rámci jubilejního 10. ročníku Czech Superbrands 2023 opět získala titul Czech Business Superbrands určený těm nejprestižnějším obchodním značkám.

Obhájila tak své ocenění z roku 2021. O tom, jakým značkám bude titul udělen rozhoduje v několika kolech komise expertů, tzv. Brand Council. Odborná komise je sestavena z profesionálů z oblasti byznysu, komunikace, marketingu a médií. V rámci hodnocení odborníci posuzují obchodní výsledky značek, jejich prestiž, známost, oblibu a povědomí o značce u zákazníků. Jak uvádějí pořadatelé soutěže, udělení titulu Superbrands je uznáním vynikajícího postavení značky na lokálním trhu.

„Vážíme si toho, že jak zákazníci, tak odborná veřejnost vnímají vynikající pověst značky STIEBEL ELTRON, která je výsledkem naší dlouhodobé péče o co nejvyšší kvalitu našich produktů a služeb,“ říká Jan Metlický, CEO společnosti. „Ocenění nás zavazuje k tomu, abychom i nadále drželi laťku vysoko,“ dodává šéf společnosti STIEBEL ELTRON. Program Superbrands vznikl ve Velké Británii a v Česku uděluje ocenění od roku 2013. Podle jednotné metodiky získávají ocenění ty nejlepší značky v téměř devadesáti zemích světa.

Více informací


STIEBEL ELTRON spol. s r.o.
logo STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

STIEBEL ELTRON nabízí technicky vyspělé produkty, které splňují nároky na ekologický i ekonomický provoz v oblasti elektrického ohřevu vody a vytápění, tepelných čerpadel a větracích systémů.

 
 
Reklama