Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zelená továrna Danfoss v Grodzisk Mazowiecki

Jedná se o unikátní projekt, který splňuje moderní standardy energetické nezávisloti.

Silný tlak na energetickou účinnost, moderní systémy rekuperace tepla a využívání obnovitelných zdrojů energie, plus partner, který sdílí ekologické zásady společnosti a má stejně ambiciózní cíle, pokud jde o udržitelný rozvoj a klimatickou neutralitu. A výsledkem takové spolupráce by mohla být pouze první továrna s nulovými emisemi pro Danfoss Polsko, postavená společností Panattoni v Grodzisk Mazowiecki. Je to také první takové zařízení společnosti Danfoss na světě.

Panattoni vybudovala pro Danfoss Poland výrobní a kancelářský komplex o rozloze více než 13 000 m² včetně doprovodné infrastruktury. Investice je v Grodzisk Mazowiecki v kampusu Danfoss. Výrobní část tvoří 7 200 m², dalších 2 000 m² je určeno pro kancelářské, laboratorní a společenské prostory, 2 000 pro sklad a 1 200 m² je technická budova. Zařízení bylo vybaveno pokročilými automatizačními a robotickými technologiemi pro zajištění nejvyšší kvality produktů.

Více informací


DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...

 
 
Reklama