Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rekvalifikační kurz topenářů libovolného zaměření na specialistu na tepelná čerpadla

Staňte se odborným partnerem STIEBEL ELTRON.

Rekvalifikační kurz je otevřen všem topenářům, kteří si chtějí prohloubit své znalosti v oblasti tepelných čerpadel a získat profesní kvalifikaci dle zákona č.406/2000 Sb. Kurz je veden jako dvoudenní a končí celostátně uznávanou zkouškou, díky které si vaši zákazníci budou moci žádat o dotace na vámi montované a dodávané zdroje tepla s tepelnými čerpadly.

  • Termín školení: 27. - 28.2., 9:00 - 17:00 hod
  • Místo konání: sídlo STIEBEL ELTRON spol. s r.o, Dopraváků 749/3, 184 00 Praha 8
  • Přednáší Ing. David Šafránek, Ing. Michal Chyba, Ing. Martin Bžoch

Program školení

  • První den : 27.2.
    Vysvětlení funkce tepelného čerpadla, zásady dimenzování, hydraulického připojení a montáže tepelného čerpadla.
  • Druhý den: 28.2.
    Opakovací den se vzorovým vysvětlením správného návrhu a montáže tepelného čerpadla. Závěr dne je věnován ústní a písemné zkoušce dle zákona č.406/2000 Sb „ Instalatér soustav s tepelnými čerpadly a mělkých geotermálních systémů ( kód: 26-074-M ) “ . Po jejím úspěšném absolvování získáte celostátně uznávané osvědčení, díky kterému si vaši zákazníci budou moci žádat o dotace na vámi montované a dodávané zdroje tepla s tepelnými čerpadly.

Cena rekvalifikačního kurzu – 5000 Kč bez DPH, cena obsahuje i zkoušku dle zákona č. 406/2000 Sb., v případě zkoušky pro prodloužení osvědčení 2 500 Kč bez DPH (po předložení kopie původního osvědčení).

prihláška na rekvalifikační kurz


STIEBEL ELTRON spol. s r.o.
logo STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

STIEBEL ELTRON nabízí technicky vyspělé produkty, které splňují nároky na ekologický i ekonomický provoz v oblasti elektrického ohřevu vody a vytápění, tepelných čerpadel a větracích systémů.

 
 
Reklama