Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Daikin Europe rozšiřuje výrobní kapacitu tepelných čerpadel v ČR

Pětinásobné zvýšení výrobní kapacity do roku 2025 má za cíl uspokojit rostoucí poptávku po tepelných čerpadlech na evropském trhu.

Nejnovější investice společnosti Daikin Europe ve společnosti Daikin Device Czech Republic vytvoří v brněnském regionu nejméně 500 nových pracovních míst, která budou obsazena do roku 2025.

Společnost Daikin Europe N.V. oznámila investici ve výši 50 milionů eur do svého závodu na výrobu tepelných čerpadel v Brně v České republice. Tato investice dále posílí evropské výrobní kapacity společnosti, aby mohla uspokojit rostoucí poptávku po udržitelných řešeních vytápění a přispět k tolik potřebné energetické transformaci.

"Vždy jsme se snažili vyvíjet a vyrábět naše výrobky v blízkosti trhů, na kterých působíme," říká Patrick Crombez, generální ředitel Daikin Europe Heating and Renewables. "Dnes jsou naše hydraulická tepelná čerpadla pro rezidenční trh prodávaná v Evropě ze 100 % navržena a vyrobena v Evropě, což z nás činí předního výrobce hydraulických tepelných čerpadel na kontinentu."

Více informací


Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.

 
 
Reklama