Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podzimní semináře, kde potkáte tým ista Česká republika

Aktuality k dálkovému odečtu, rozúčtování tepla, technologie pro dálkové odečty a nové trendy v oblasti měření energií on-line na webináři i 2x živě v Praze.

Milí klienti, letošní podzim je nejen ve znamení hojné úrody hub a krásně zbarveného listí, ale i plný zajímavých odborných seminářů a konferencí. Náš tým se vám rád bude věnovat během následujících akcí:

25.10.2022, webinář

Povinnost dálkového odečtu energií a nyní velmi aktuální téma měsíční informovanost o spotřebě pro uživatele bytů jsou součástí transpozice směrnice EED do české legislativy. Jak dalece je směrnice transponována, které termíny jsou již závazné a jaký je nejefektivnější způsob naplnění legislativy pro správce i předsedy SVJ? To bude hlavním tématem našeho webináře Akademie pro bytové domy. Věnovat se ale budeme i jiným tématům jako například rozúčtování tepla, technologiím pro dálkové odečty a novým trendům v oblasti měření energií. Na konci webináře vám již tradičně odpovíme na vaše dotazy, které nám můžete posílat během webináře.

Přihláška, účast zdarma

1.11.2022, Konference Rekonstrukce a provoz bytových domů

6. ročník konference odborného internetového portálu TZB-info.
Motto: ceny a změny na energetickém trhu zvyšují požadavky na úspory

Kde: Masarykova kolej, ČVUT, Praha 6
Program, informace a přihláška

3. - 4. 11.2022, Fórum bytových družstev

4. ročník konference Fórum BD 2022, tradiční setkání, které je určené především předsedům a ředitelům velkých bytových družstev a jejich obchodním partnerům. Diskutovat tentokrát budou o aktuálních trendech v bydlení a jeho dostupnosti ve světle aktuálního vývoje cen bytů. Mezi další témata bude patřit také úspora energií, změny v legislativě a digitalizace správy bytových domů.

Kde. Holiday Inn Prague Congress Center, Praha 4
Přihláška

Těšíme se na vás!
Tým ista Česká republika


ista Česká republika s.r.o.
logo ista Česká republika s.r.o.

ista se specializuje na měření a rozúčtování individuální spotřeby energií a transparentní vizualizaci dat o spotřebě pro bytové domy a komerční nemovitosti. K tomu využívá portfolio svých produktů – poměrové rozdělovače nákladů na teplo, vodoměry, ...

 
 
Reklama