Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

DAB záměna čerpadel

Pomocí programu záměny čerpadel můžete najít vhodnou alternativu za stávající čerpadlo. V nabídce je možné zaměnit oběhová čerpadla, vertikální vícestupňová čerpadla, kalová čerpadla a boxy.


Pokud potřebujete zaměnit rozbité nebo zastaralé čerpadlo za novou a spolehlivou technologii, vhodnou alternativu najdete na našich stránkách.

Stačí zadat název výrobce a typ stávajícího čerpadla přímo do vyhledávacího okna s rozbalovací nabídkou – při vypisování Vám budou automaticky nabízeny dostupné typy čerpadel od jiných výrobců. Po zvolení konkrétního typu se Vám zobrazí stránka s výpisem původního výrobku a nabídka plnohodnotné náhrady od DAB PUMPS s výpisem parametrů a možností zobrazení katalogové stránky daného čerpadla se všemi informacemi.

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama