Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová řada hlavic MILWAUKEE pro rázové utahováky a ráčny

Nová generace průmyslových hlavic SHOCKWAVE™ IMPACT DUTY™je k dispozici v rozměrech ¼”, ³⁄8”, ½”, ¾”, a 1” čtyřhran.

Nová řada hlavic MILWAUKEE pro rázové utahováky a ráčny
Nová řada hlavic MILWAUKEE pro rázové utahováky a ráčny

Společnost MILWAUKEE rozšiřuje svou nabídku příslušenství k nářadí novou generací průmyslových hlavic SHOCKWAVE™ IMPACT DUTY™, které jsou k dispozici v rozměrech ¼”, ³⁄8”, ½”, ¾”, a 1” čtyřhran. Nová řada hlavic je určena pro rázové utahováky a ráčny, může se pyšnit výrazným značením velikosti a extrémní rázovou odolností pro práci s vysokým kroutícím momentem.

Nabídku SHOCKWAVE™ IMPACT DUTY™ Milwaukee® pak doplňuje příslušenství k průmyslovým hlavicím včetně nástavců, univerzálních kloubů, adaptérů a redukcí. Průmyslové hlavice umožňují přístup i do těžko přístupných míst. Univerzální klouby jsou otočné o 15 nebo 25 stupňů, aby uživatelé měli lepší přístup k matici. Adaptéry a redukce pro rázové nástrčné hlavice umožňují uživatelům upravit nářadí pro použití s různými velikostmi průmyslových hlavic a zajišťují tak maximální univerzálnost nářadí.

Společnost Milwaukee Tool je předním výrobcem vysoce výkonného elektrického nářadí, příslušenství a ručního nářadí pro profesionální uživatele po celém světě. Od svého založení v roce 1924 je společnost Milwaukee Tool lídrem v oboru výroby odolného i výkonného nářadí. Díky neochvějnému závazku vůči řemeslníkům je Milwaukee Tool i nadále vedoucí firmou se zaměřením na poskytování inovativních, pro řemeslo specifických řešení.

 
 
Reklama