Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Letní promo na chladničky LG

Život je dobrý, když získáte bedýnku s čerstvými farmářskými produkty v hodnotě až 1 500 Kč za nákup chladničky LG. Nakupte v termínu od 27. 6. do 31. 8. 2022 některý z vybraných modelů.


foto LG Eletronics CZ

Nakupte v termínu od 27. 6. do 31. 8. 2022 některý z vybraných modelů (viz Pravidla nákupní akce) chladniček LG u vybraných prodejců elektro v České republice a využijte letní promo na chladničky LG

Zaregistrujte se na lgproradost.cz v termínu od 1. 7. do 7. 9. 2022. Registraci je nutné provést nejpozději do 14 kalendářních dnů od nákupu uvedeného na nákupním dokladu (nejpozději však 7. 9. 2022). Nezapomeňte nahrát i nákupní doklad a fotografii štítku se sériovým číslem.
Po ověření Vaší registrace a splnění podmínek promo akce Vám nárok potvrdíme e-mailem, odměnu obdržíte do 40 pracovních dnů od registrace na email.

Benefity LG chladniček

DoorCooling+TM obnovuje teplotu v chladničce rychleji než běžný systém chlazení, a to díky průduchům v přední části chladničky a silnému proudu chladného vzduchu, což umožňuje rychlejší a rovnoměrnější chlazení. Rovnoměrná teplota je hlavním faktorem pro udržení delší čerstvosti potravin.


LG Electronics CZ
logo LG Electronics CZ

LG Electronics, divize KLIMATIZACE Therma V Komerční klimatizace Klimatizace pro obytné budovy Získejte kontrolu nad teplotou prostoru, ve kterém pobýváte. Dopřejte správnou provozní teplotu také serverům a další počítačové technice ve vaší firmě. ...

 
 
Reklama