Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ceny jdou stále nahoru, ne však na online trhu pro firmy

Firmy se musí naučit nakupovat a hlavně smlouvat

Vše je dražší a bude se dál zdražovat. Existuje však možnost, jak nakupovat opravdu výhodně. Materiál a vybavení jsou totiž levnější, než si myslíte.Pokud změníte své zvyky a začnete nakupovat materiál online na mezinárodním tržišti pro firmy.

Změnit zvyky se vyplatí

Online trh pro firmy - merXu, se za pouhý rok fungování stal vyhledávaným místem pro obchodování firem. Nejen výrobcům a distributorům nabízí možnost začít okamžitě obchodovat v mezinárodním měřítku. Mezinárodně obchodovat mohou všechny firmy a živnostníci.

Aktuálně zde nabízí desítky tisíc firem z 8 zemí miliony produktů pro podnikání. Obliba merXu jako prostoru pro profesionály si vyžádala také zařazení služeb pro firmy. Ukazuje se, že lépe je konkurenceschopný ten, kdo se dokáže přizpůsobit a změnit zvyky.

Materiál v Německu totiž může být levnější, než u tuzemských dodavatelů. Díky merXu si firma dokáže zajistit potřebný materiál na jedno kliknutí. Stačí zadat poptávku na všechny dodavatele registrované na merXu. Co není skladem v Česku, mohou mít třeba prodejci v Maďarsku. To je výhoda mezinárodní platformy. Z pohledu českých a slovenských nakupujících je přes padesát procent transakcí mezinárodních. Obchodování v rámci Evropy je podpořeno i úhradou nákladů na dopravu tuzemské i zahraniční transakce ze strany merXu.

Vyjednat si cenu

Na vyjednávání české firmy nejsou příliš zvyklé. Většinou akceptují cenu nabídnutou dodavatelem. Ve světě je vyjednávání běžná součást obchodu a určitě se vyplatí.

Je to zdarma - opravdu

Tržiště je dostupné na webových stránkách www.merxu.com a jeho použití je zcela zdarma, jak pro registraci, tak provádění transakcí.

Registrujte se na merXu!

 
 
Reklama