Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Video: Jak na bazén bez chemie?

Podívejte se, jak vytvořit samočisticí bazén. Ochranný film na stěnách a dnu vašeho bazénu získáte díky novému produktu FN NANO®Uni. Víceúčelový funkční minerální nátěr je určen pro ochranu venkovních povrchů.

Použitím přípravku FN NANO®Uni vytvoříte samočisticí fotokatalytické stěny bazénu. Nátěr využívá sluneční světlo a likviduje řasy, mikroorganismy, ale i další znečištění vody, které způsobují podráždění očí a svědění pokožky. Díky použití technologie FN NANO® snížíte spotřebu bazénové chemie, čímž šetříte čas, peníze, ale i své zdraví. Samočisticí stěny doporučujeme kombinovat s bazénovým přípravkem FN NANO®Aqua – řešení pro čistou vodu bez chemie. Pro zajištění funkčnosti je nutný přístup denního světla.

Ochranný povrch je vhodný pro venkovní a zastřešené bazény. Budete si moct užívat koupání v čistější a zdravější vodě. Zároveň se jedná o ideální řešení pro zimování bazénu.

Více informací


FN-NANO s.r.o.
logo FN-NANO s.r.o.

FN NANO® je technologie 21. století, která dokáže čistit vzduch a zajišťuje vysokou sanitárnost prostředí. S touto technologií zůstávají povrchy dlouhodobě čisté bez virů, bakterií či plísní. Z ovzduší odstraňuje jedovaté látky, alergeny i zápachy.

 
 
Reklama