Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová pobočka MARO Havlíčkův Brod

Otvíráme novou prodejnu MARO se sortimentem zboží topení, voda, plyn, koupelny.

1. prosince 2021 jsme spustili provoz nové pobočky MARO v Havlíčkově Brodě. Prodejna je určena pro velkoobchodní i koncové zákazníky. Na prodejní ploše 450 m2 naleznete sortiment z oblasti topení, voda, plyn, sanitární technika, sanitární keramika, koupelnové vybavení, inženýrské sítě a koupelnová chemie. Naši odborníci vám poskytnou při nákupu profesionální poradenství a provedou vás širokou škálou výrobků od více než 150 předních dodavatelů.

Kontaktní údaje:

MARO s.r.o., obchod a projekce
Pražská 2752
Havlíčkův Brod 580 01
E-mail: havlickuvbrod@maro.cz
Telefon: +420 733 713 366

Otevírací doba:

Pondělí-pátek: 7:00 - 16:30

O společnosti:

Společnost MARO s.r.o., obchod a projekce je ryze česká obchodní společnost působící v oblastech topení, plyn, voda, sanitární technika a keramika, inženýrské sítě, koupelnové vybavení, obklady a dlažby. Specializovaný velkoobchod pro odborníky, maloobchodní prodejce pro běžné spotřebitele a koupelnová studia přinášející inspiraci pro každého. V současnosti naleznete naše pobočky v 12 městech České republiky, centrála společnosti je v Pardubicích.

Nová pobočka MARO Havlíčkův Brod


MARO s.r.o., obchod a projekce
logo MARO s.r.o., obchod a projekce

Společnost MARO s.r.o., obchod a projekce je velkoobchod pro topenáře a instalatéry. Provoz maloobchodů, E-shopu B2C a koupelnových studií. 12 poboček v České republice. Široký záběr sortimentu výrobků z oblasti topení - voda - plyn- koupelny od více něž ...

 
 
Reklama