Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konzultační den k Národnímu plánu obnovy

MPO připravuje vyhlášení prvních výzev z oblasti digitální infrastruktury, digitálního podniku, fotovoltaiky a dalších.

Ministerstvo průmyslu a obchodu pořádá Konzultační den k Národnímu plánu obnovy, který je určený pro zájemce o podporu a o aktuální informace k Národnímu plánu obnovy.

Již tuto chvíli je možné začít financovat projekty z NPO. MPO proto připravuje vyhlášení prvních výzev a zástupci MPO na konzultačním dni představí základní parametry podpor z oblasti digitální infrastruktury, digitálního podniku, fotovoltaiky a dalších (komponenty 1.3, 1.5 a 2.3). Delivery unit z Ministerstva průmyslu a obchodu představí aktuální činnosti NPO, proces implementace plánu a popíše sběr dat na úrovni ČR a jejich předávání Evropské komisi.

Dotazy bude zodpovídat náměstek ministra pro EU fondy Marian Piecha a další zástupci z řad Ministerstva průmyslu a obchodu.

Konzultační den OP PIK se uskuteční 14. září 2021 od 10:00 do 12:00 hodin v budově Ministerstva průmyslu a obchodu, Politických vězňů 20, Praha.

Účast je zdarma po předchozí registraci na e-mail janova@mpo.cz.

Vstup do vnitřních prostor budovy MPO je podmíněn dodržením následujících opatření:

  • negativní test na covid-19, který není starší než 7 dní, potvrzení o prodělání nemoci covid-19, ne starší než 180 dní nebo nejméně 14 dní platný certifikát o absolvování 2. očkování
  • respirátorem zakrytá ústa a nos

Těšíme se na Vás.

 
 
Reklama