Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Při výběru terasy z dřevního kompozitu hraje roli každý detail

Na trhu je dnes celá řada produktů, ale jen některé naplňují představy o atraktivní a bezúdržbové terase. Český výrobce WPC-WoodPlastic poskytuje bezplatné konzultace. Na co se zájemci obvykle ptají?

Lidé, kteří zvažují pořízení nové terasy, se na experty společnosti ze středočeských Bukovan nejčastěji obracejí s praktickými dotazy. Zajímá je, jak dlouho jim terasa vydrží plně funkční a atraktivní, zajímají se o vlastnosti materiálu, o typy a bezpečnost povrchů, o barevné varianty i způsob montáže.

Časté jsou i detailní dotazy týkající se údržby terasy, protože právě minimální náročnost je jedním z hlavních důvodů velké obliby teras z kompozitu. Prkna není třeba lakovat, natírat ani impregnovat, stačí je občas zamést a párkrát do roka opláchnout proudem vody. WPC - WoodPlastic nabízí i prkna se speciální pigmentací, která umí na ploše terasy opticky upozadit běžné prachové znečištění.

Především v případě teras s neobvyklým tvarem - kolem bazénů, podél schodů či nepravidelných oblouků - se často vyžaduje atypické řešení, s nímž mohou odborníci pomoci. Poradí nejenom s tím, který směrem a jak prkna položit, aby to hezky vypadalo. WPC - WoodPlastic dokáže vyrobit prkna na míru tak, aby bylo možné při pokládce maximálně eliminovat odpad a prořez prken, a díky tomu ušetřit peníze i čas.

Další informace o produktech WPC - WoodPlastic, inspirativní fotografie a praktická doporučení lze nalézt na www.woodplastic.cz.

Více informací


WPC - Woodplastic a.s.
logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC - WoodPlastic je český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu ...

 
 
Reklama