Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kalkulátor podlahového vytápění DEKSMART

Stavebniny DEK spustily nový konfigurátor DEKSMART pro podlahové vytápění. S čím vám pomůže? Co všechno umí a komu je určen?

Kalkulátor vám vytvoří výpis materiálu pro teplovodní podlahové vytápění v běžném rodinném domě. Stačí jen zadat půdorysné rozměry jednotlivých místností a kalkulátor vypočítá potřebné množství potrubí, systémových desek i kompletní příslušenství.

Vybrat si můžete ze systémů podlah s těžkou, monolitickou i lehkou montovanou roznášecí vrstvou. Je možné si zvolit desky s nopy i desky pro uchycení potrubí pomocí příchytek nebo suchého zipu. V nabídce je potrubí ze zesíťovaného polyetylenu i potrubí plastohliníkové.

Konfigurátor je určen pro realizační firmy, které si chtějí vytvořit cenovou nabídku nebo porovnat jednotlivé systémy podlahového vytápění. Produkty z konfigurátoru lze jednoduše přenést do nákupního košíku v e-shopu Stavebnin DEK. U jednotlivých produktů se také zobrazuje jejich aktuální skladová dostupnost. Kalkulačka je vhodná také pro investory, které zajímají orientační náklady na podlahové vytápění v rodinném domě.

Kalkulátor je nutné použít vždy jen pro jedno podlaží. Při složitém půdorysu nebo požadavku na kladečský plán potrubí se obraťte na zákaznickou linku Stavebnin DEK 510 000 100 .

Kalkulátor naleznete zde.


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 
Reklama