Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čestné uznání pro značku VIADRUS

Jako již tradičně po veletrhu AQUA-THERM přichází období vyhodnocení uplynulé sezóny, ale také požadavků a zájmů našich zákazníků a konečných uživatelů. Často se tak setkáme s názory a podněty, které jsou přínosem pro další vývoj našich výrobků VIADRUS.

Největšímu zájmu našich zákazníků se jako obvykle těšil kotel U22 "Hercules" - vždyť jen za 10 měsíců tohoto roku jsme jich vyrobili 38 000 kusů. Věříme tomu (a zájem na veletrhu nám to potvrzuje), že také kotle HERCULES ECO a BIO půjdou ve šlépějích svého předchůdce, neboť osvědčená kvalita a životnost litinových výměníků je nejpádnějším argumentem. Stejného názoru byla i odborná porota, která udělila kotli HERCULES ECO "Čestné uznání za nejlepší exponát".

Významným krokem k uspokojení zákazníků v segmentu plynových kotlů bylo uvedení nízkoteplotního stacionárního kotle s litinovým výměníkem G42(ECO) "Garde" a nástěnných kotlů "Cleo K/T". Své zákazníky si zcela jistě "najde" také kondenzační kotel "Claudie". Uživatelé tak mají při volbě plynového kotle možnost zůstat věrni značce VIADRUS při jakékoliv dispozici svého otopného systému.



G 42 Garde

Cleo

Claudie

Paradoxně největšího ohlasu ze všech vystavených radiátorů se nakonec dočkal více než sto let starý exponát "Praga", který měl původně jen demonstrovat vývoj od klasických ozdobných žebrových radiátorů s litinovými nožkami k moderním litinovým panelovým radiátorům s rovnou čelní plochou Kalor Standard/Lux.



Praga

Kalor Standard/Lux

Stále více požadované komerční odlitky jak slévárny šedé litiny, tak i slévárny oceli a neželezných kovů byly představeny typicky topenářskými odlitky - kotlovými články a tělesy, díly krbů a žáruvzdornými rošty. Sortiment vyráběných odlitků je však mnohem širší a je omezen pouze technologickými a materiálovými možnostmi našich sléváren.


Kontakt:
ŽDB a.s., závod topenářské techniky VIADRUS
Bezručova 300
735 93 Bohumín
tel.: 800 133 133, 596 083 050
e-mail: info@viadrus.cz
www.viadrus.cz

Informace o firmě v TZB-adresáři firem
Vyžádat další informace nebo podklady

 
 
Reklama