Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přihlaste se na bezplatné online semináře a získejte 3D vzorky StoTherm Resol

Se zateplovacím systémem StoTherm Resol s izolací na bázi desek z fenolické pěny může architekt a projektant nabídnout investorovi stejný tepelněizolační efekt, jako při použití běžných izolačních materiálů.

Avšak s mnohem menší tloušťkou potřebné izolace. StoTherm Resol tak "vygeneruje" nejen větší plochu na balkonech a lodžiích, ale i více místa v interiéru staveb.

Znát tento izolační systému je přitom velmi jednoduché. Stačí věnovat 15 minut z vašeho času na on-line seminář k systému StoTherm Resol. V jeho průběhu vám zástupci firmy Sto představí všechny možnosti využití tohoto řešení pro novostavby a rekonstrukce, ale zároveň vám po školení zašlou 3D vzorky systému na adresu, kterou si sami určíte.

Stačí se zaregistrovat, zadat kontaktní údaje a naplánovat si měsíc, den a čas, který vám vyhovuje. Na odborný seminář pro projektanty a architekty se můžete pohodlně přihlásit na www.sto.cz/fasady.


Sto s.r.o.
logo Sto s.r.o.

Sto s.r.o. je součástí německého koncernu Sto, který je světovým lídrem v oblasti kontaktních zateplovacích systémů. Součástí sortimentu jsou i předsazené odvětrávané systémy, fasádní i interiérové omítky a barvy, lepicí a stěrkové tmely, designové úpravy ...

 
 
Reklama