Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inovativní tekuté a práškové barvy Axalta nabízí funkčnost a dokonalý vzhled

Nátěry, které chrání povrchy před opotřebením a nepříznivými vlivy okolního prostředí, musí být odolné, a přitom musí splňovat vysoké funkční nároky. S barvami Axalta si můžete být jisti, že ...

... S barvami Axalta si můžete být jisti, že ochranný nátěr nemusí být jen funkční, ale může mít také prvotřídní vzhled.

Co vám barvy Axalta mohou nabídnout?

Společnost Axalta je dlouhodobým lídrem a odborníkem na výrobu nátěrových hmot. Tekuté a práškové barvy Axalta patří ke špičkovým výrobkům, které kombinují vysokou odolnost a funkčnost nátěru s prvotřídním vzhledem.

Axalta barvy jsou určené pro mokré i práškové lakování a nabízí tak širokou škálu využití. Sortiment těchto špičkových nátěrů naleznete u českého prodejce CLUB MARK BARVY, který se specializuje na prodej nátěrových systémů špičkových kvalit.

Kde najdou barvy Axalta využití?

Jak už bylo řečeno, barvy Axalta najdou široké uplatnění. Jsou vhodné pro oblasti automotive, nátěry lze aplikovat na veškerou dopravní techniku, stroje nebo pracovní techniku. Jejich funkčnost oceníte také v oblasti architektury či lehkého průmyslu.

Vyberte si z několika produktových řad

Abyste měli nátěrový systém vyhovující přesně vašim požadavkům, nabízí Axalta několik produktových řad barev:

  • Nátěry PercoTop Axalta – Základní nátěry a tónovací systém vrchních laků nabízí širokou koloristiku, vysokou kvalitu nátěrů a vynikající stabilitu odstínů. Hodí se zejména pro automobilový průmysl.
  • Nátěry PercoHyd Axalta – Produkty založené na vodou-ředitelné bázi nabízejí ekologickou alternativu nátěrů rozpouštěných v rozpouštědlech. Řada PercoHyd představuje všestranné nátěry s vysokou trvanlivostí.
  • Nátěry Imron Axalta – Tato řada najde své využití jako nátěry pro těžké stroje, autobusy nebo kolejová vozidla. Anti-graffiti odolnost, transparentnost, odolnost proti korozi, chemikáliím, povětrnostním vlivům i nárazům dělá z nátěrů Imron spolehlivou ochranu pro všechna užitková vozidla.
  • Nátěry Cromax Axalta – V oblasti automotive se využívají i nátěry Cromax umožňující tvořit design dopravních prostředků na vysoké úrovni s důrazem na snadnou, rychlou a cílenou aplikaci.
  • Nátěry Alesta Axalta – S práškovými barvami Alesta najdete ekologický a zároveň efektivní způsob pro koncovou úpravu povrchů. Teplem tvrditelné práškové barvy jsou určeny zejména pro funkční a dekorativní nátěry.
  • Nátěry Abcite Axalta – Pokud hledáte nátěry odolné proti korozi, sáhněte po termoplastických práškových barvách řady Abcite, která nabízí vysokou odolnost proti vlhkosti. Ochrání řadu povrchů vystavených povětrnostním vlivům, a to jen v jedné vrstvě, bez základního nátěru.
  • Nátěry Plascoat Axalta – Široké spektrum využití nabízejí termoplastické barvy Plascoat. Kombinují vysokou odolnost proti korozi a splňují požadavky EU a FDA pro bezpečnost potravin a normy ISO pro vnitřní a vnější povrchy.

Spolehněte se na kvalitu Axalta Coating System – nátěrů, které jsou využívány ve více než 130 zemích.

 
 
Reklama