Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ceník stavební prací nyní s podzimní aktualizací za zvýhodněnou cenu!

Ceník stavebních prací přichází v červenci s jedinečnou akcí, kdy si k základnímu dílu můžete předplatit podzimní aktualizaci se slevou 50 %. Díky tomu ušetříte 1 495 Kč!

Letos na jaře oslavil Ceník stavebních prací 20 let na trhu. Během této doby získal software řadu předností. Užívání tohoto obsáhlého a jednoduše ovladatelného programu zvládne úplně každý. Program, který obsahuje kompletní databázi cen stavebních prací a materiálů od firmy RTS, a.s, nabízí možnost sestavení položkového rozpočtu, včetně následného vytvoření časového plánu výstavby a případné fakturace veškeré odvedené stavební činnosti. Program Vám také automaticky určí výměry přímo z výkresu, který si do programu vložíte ve formátu JPG nebo PDF. Zpracovaný rozpočet v programu je možné tisknout nebo posílat investorům v různých formátech, např. PDF, XC4, XML, XLS či ORF.

Během července nabízí Ceník stavebních prací jedinečnou akci. K základnímu dílu si nyní můžete předplatit podzimní aktualizaci se slevou 50 %.
Standardní cena aktualizace je 2 990 Kč, ušetříte tedy 1 495 Kč!

Za cenu 8 465 Kč získáte nejen současnou výroční verzi softwaru 5.0 v hodnotě 6 970 Kč, na podzim obdržíte novou verzi 5.1 v hodnotě 2 990 Kč.

Tato akce platí pouze do 31. 7. 2020.


Ceník stavebních prací
logo Ceník stavebních prací

Program pro oceňování stavebních prací a tvorbu rozpočtů, harmonogramů staveb, čerpání rozpočtu a fakturaci obsahuje aktuální ceny stavebních prací a materiálů od firmy RTS, a.s. Program je jednoduchý na ovládání s celou řadou funkcí na ovládání ...

 
 
Reklama