Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Montážní lepidlo, které zachovává křišťálovou čirost

Sklo, průhledné plasty, to jsou prvky v interiéru, na jejichž lepení je nutné použít lepidlo, které podtrhne jejich krásu a zůstane po léta neviditelné. Důležité je vytvořit zcela neviditelný spoj.

Při opravách a lepení průhledných materiálů je kladen vysoký důraz na design. Aby zůstala zachována krása průhledných materiálů, nesmí ji nic rušit. Proto se v těchto případech k ukotvení nepoužívají šrouby ani vruty, které by v materiálu byly viditelné. Lepení je tak jedinou možností. Lepidlo Pattex ONE FOR ALL CRYSTAL díky krystalické čirosti je speciálně určeno pro lepení a tmelení průhledných materiálů. Vytváří zcela neviditelný spoj. Na rozdíl od jiných transparentních lepidel, které se po čase zabarvují do modra či do zelena, zůstává stále křišťálově průhledné. Proto je vhodné pro lepení a tmelení v místech, kde nechcete, aby byl lepený spoj viditelný. Přilepíte s ním různé druhy čirého, pískovaného či barevného skla, skleněné obložení v kuchyni či koupelně, skleněné nebo plastové průhledné koupelnové doplňky, skleněné úchyty k šuplíkům, či panty ke skleněným dvířkům.

Navíc má velkou lepicí sílu, v konečné pevnosti udrží na 1 cm2 30 kg a můžete jej používat i pro lepení ve vlhkém prostředí. Slepí nejen průhledné materiály k sobě, ale i jejich kombinace. Vzhledem k tomu, že je lepidlo krystalicky čiré, neruší design průhledných věcí.

www.pattex.cz
 
 
Reklama