Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Powerbanka Cat nyní k nákupu dílů online

Nakupování dílů Cat online je nyní ještě jednodušší. Díky portálu MůjStroj.cz si dnes můžete náhradní díly pro svůj stroj objednat odkudkoli a kdykoli. A Zeppe-lin CZ přidává hned několik důvodů, proč nakupovat online!

Portál MůjStroj.cz představuje bránu do světa online služeb Zeppelin CZ. Kromě nástrojů pro správu strojů Cat tu zákazníci naleznou i snadný a rychlý způsob, jak objednávat náhradní díly Cat odkudkoli.

V Zeppelin CZ se nakupování online vyplatí i z mnoha dalších důvodů. Na díly nakoupené prostřednictvím stránky MůjStroj.cz poskytujeme zajímavé slevy a nyní spolu s registrací zís-ká každý nový klient originální značkovou powerbanku Cat. Praktickou powerbanku odolné konstrukce vybavenou i kapesní svítilnou dostane jako dárek každý nový klient spolu s prvními díly, které objedná online.

Hledání toho správného dílu je teď díky novému systému naprostá hračka. Připravili jsme online stránku se snadným vyhledáváním pomocí klíčových slov i modelů strojů a s přehled-ným katalogem dílů. Spolu s ostatními nástroji tu tak vznikla platforma pro komplexní správu strojů, od jediného kusu až po velké flotily. Stačí si zapamatovat www.MujStroj.cz

Více informací na www.zeppelin.cz nebo na www.mujstroj.cz


Zeppelin CZ s.r.o.
logo Zeppelin CZ s.r.o.

Společnost Zeppelin CZ s.r.o., výhradní prodejce stavebních strojů a zařízení Cat® pro Českou republiku, dodává na český trh širokou škálu stavebních, zemních, zemědělských a důlních strojů amerického výrobce Caterpillar. Je také dodavatelem ...

 
 
Reklama