Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ploty z materiálu WoodPlastic® skvěle doplní vaši novou terasu

Rozmary počasí se projevují krajnostmi, které urychlují degradaci materiálů a zvyšují nároky na údržbu. Výrobce teras a plotů WPC – WoodPlastic nabízí produkty, které obstojí za každých okolností.

I ty nejběžnější stavební prvky v exteriéru dnes musí být schopny čelit stále extrémnějším projevům klimatu. Rozmary počasí se projevují krajnostmi, které urychlují degradaci materiálů a zvyšují nároky na údržbu. Český výrobce teras, plotů a obkladů WPC – WoodPlastic nabízí produkty, které obstojí za každých okolností.

Uchovat dřevěný plot kolem zahrady plně funkční, bezpečný a dostatečně atraktivní po dlouhou řadu let vyžaduje spoustu námahy, času a investic. Stále více zákazníků proto preferuje takové řešení, které splňuje jejich představy o moderním a esteticky hodnotném materiálu s minimálními nároky na následnou péči.

Česká společnost WPC – WoodPlastic poskytuje na své plotové profily záruku až 25 let na dřevokazné houby, hnilobu a hmyz. Ekologicky šetrná prkna ze středočeských Bukovan se vyrábějí z kompozitu dřevité moučky a polymeru stejného typu, jako se používá ve zdravotnictví. Na rozdíl od terasových prken mají plotovky oboustranný povrch a jsou opatřeny nadčasovým designem prémiové řady Forest Plus.

Pro plotové profily z materiálu WoodPlastic je typický výrazný přírodní vzor s nepravidelnou pigmentací umocňující dojem dřeva. Díky nabídce pěti barevných odstínů lze ploty vhodně kombinovat s terasami od stejného výrobce. Plotovky mají standardní rozměry 3600x120x11 mm, ale lze je objednat i kratší. Prkna jsou určena ke stavbě plotů, výplní plotových polí, zástěn, ale lze je použít i jako obklady stěn.


WPC - Woodplastic a.s.
logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC - WoodPlastic je český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu ...

 
 
Reklama