Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

James Hardie Europe spustil program webinářů

Ani v době koronavirové epidemie se stavebnictví nezastavilo, stavebniny jsou otevřené a stavby i ve ztížených podmínkách pokračují.

Nouzový stav však neumožňuje udržovat průběžné osobní kontakty s odbornou veřejností a informovat ji o aktuálních produktech a řešeních. Z toho důvodu připravila společnost James Hardie Europe na duben sérii několika webinářů.

Ty jsou určeny obchodníkům, dodavatelům dřevostaveb nebo modulárních systémů, realizačním firmám, projektantům a další profesním partnerům a pokrývají všechny hlavní oblasti podnikání firmy.

Program webinářů:

  • Moderní fasádní systémy pro DŘEVOSTAVBY v termínu 8. 4. 2020 v 14 hodin.
  • Cíl webináře - představení odvětrávaných fasádních systémů od návrhu až po realizaci.
  • Akustika - silná stránka dřevostaveb v termínu 15. 4. 2020 v 14 hodin.
  • Cíl webináře - představení problematiky vzduchové a kročejové neprůzvučnosti v konstrukcích dřevostaveb. Od základních pojmů přes požadavky po návrh a realizaci konstrukce.
  • Požární bezpečnost dřevostaveb - od detailu k realizaci v termínu 22. 4. 2020 v 9 hodin.
  • Cíl webináře - představení problematiky dřevostaveb z hlediska požární odolnosti a bezpečnosti. Od základních požadavků přes návrhy, detaily až po řešení.
  • Suché podlahy v dřevostavbách - lehké a přesto účinné v termínu 29. 4. 2020 v 9 hodin.
  • Cíl webináře - představení výhod suchých podlah v dřevostavbách. Od požadavků přes návrh až po řešení.

Již uskutečněné webináře jsi zájemci mohou prohlédnout tady, stejná adresa je určena i pro přihlášení na připravované webináře ve druhé polovině dubna. Zapojení do diskuse a případné dotazy bude možné v průběhu webináře realizovat formou chatu. Délka trvání je cca hodinu.

Za tým společnosti James Hardie Europe se na vaši účast v připravovaných webinářích těší Dipl.-Ing.(FH) Jaroslav Benák, vedoucí technického oddělení.


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama