Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FV chladicí deska CoolPLATE v systému FV KLIMA

FV KLIMA je díky nízké setrvačnosti je skvělým řešením pro nízkoenergetické a pasivní domky. A uživatelé nejsou vystaveni problémům s nevyčištěnou a špatně nastavenou klimatizací.

Stropní chlazení se stalo nedílnou součástí moderní stropní konstrukce obytných i kancelářských budov. Vytváří příjemné a zdravé obytné a pracovní prostředí a plně uspokojuje náročné požadavky moderní architektury.
V trubkách, zabudovaných do stropní konstrukce, proudí chladící voda, která odvádí energii z chlazené místnosti. Díky velkému podílu sálavé energie ochlazuje primárně podlahu a stěny, čímž vytváří pocitově příjemné prostředí s rovnoměrným rozložením teplot.


FV chladicí deska CoolPLATE


Chladicí trubky PB 8 x 1 jsou vloženy ve vyfrézovaných drážkách protipožárního sádrokartonu tloušťky 12,5 mm s roztečí 40 mm.
Desky obsahují přívody délky 1,2 m a na hlavní rozvod se připojují pomocí systému násuvných tvarovek.
Max. bezpečná teplota je 45°. Max. provozní tlak 4 bary.

Další informace k systému FV KLIMA


FV - Plast, a.s.
logo FV - Plast, a.s.

FV Plast, a.s. vyrábí a dodává špičkové plastové trubky a tvarovky pro rozvody studené i teplé vody, vytápění i chlazení. Novinkou je energeticky úsporný systém FV Klima pro stropní chlazení bez průvanu a hluku, které je vhodné pro novostavby či rekonstrukce.

 
 
Reklama