Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SOKRATES® MOVIpur BRILANT

Vodou ředitelný polyuretanový parketový lak vnitřní – transparentní má vynikající přilnavost k podkladu a je dokonale odolný proti odlupování.

Lak SOKRATES® MOVIpur BRILANT je bez zápachu, nehořlavý, chemicky neutrální a výrazně chrání životní prostředí. Po zaschnutí poskytuje vysoce kvalitní nátěry se sametovým povrchem, které jsou dobře omyvatelné, odolné na oděr, tvrdé a houževnaté. Lak má vynikající přilnavost k podkladu a je dokonale odolný proti odlupování. Nezpůsobuje zbarvení do žluta, je rychleschnoucí a po zaschnutí odpuzuje vodu. Obsahuje UV filtr.

SOKRATES® MOVIpur BRILANT je určen k vnitřním nátěrům dřevěných parket, dřevěných schodů, podlahových prken a podlah tělovýchovných zařízení. Je také určen k aplikaci na hračky a předměty pro děti do 3 let, vnitřní dveře, nábytek, mimo zvláště namáhané pracovní plochy stolů. Dále k nátěrům dřevěného obložení stěn, ale i k nátěrům stěn opatřených běžnými malířskými barvami.

Vyrábí se ve variantách lesk, polomat, mat. Lak lze také dodatečně tónovat.

SOKRATES® MOVIpur BRILANT se nanáší štětcem, stříkáním, válečkem nebo stěrkováním při minimální teplotě nátěrové hmoty, podkladu a vzduchu +10 °C po celou dobu schnutí.

Vydatnost (jeden nátěr): 10–12 m²/1 kg

Více informací na www.barvy-sokrates.eu


BUILDING PLAST spol. s r.o.
logo BUILDING PLAST spol. s r.o.

Český výrobce vodou ředitelných barev, laků a lazur na dřevo, kov a minerální podklady na tuzemský i zahraniční trh dodává nátěrové hmoty pod komerčním názvem SOKRATES. Více než dvacetileté zkušenosti se dřevem systematicky zhodnocuje ve svých produktech ...

 
 
Reklama