Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kvalitní spánek vás nemusí stát spoustu peněz. Matrace koupíte levně!

Existuje řada aspektů, které mají přímý dopad na naše zdraví, a přitom je neřešíme. Je to často z toho důvodu, že se jedná o věci, které nám připadají zcela samozřejmé. Třeba takový spánek.

Většinou nad ním člověk vůbec nepřemýšlí, přitom špatné spaní může stát za řadou zdravotních problémů nebo potíží, které se nám potom ozvou v průběhu dne.

První kroky ke kvalitnímu spánku

Pokud sami cítíte, že může být problém vlastně v tom, že jste se dnes špatně vyspali, tak potom je na čase s tím něco dělat. Kvalitně se vyspat přitom neznamená, že musíte vydat poslední peníze. Na trhu dnes existují levné matrace, které vám poskytnou kvalitní ortopedické vlastnosti za velmi příznivou cenu. Při výběru matrace se soustřeďte na její:

  • Materiál
  • Ergonomické vlastnosti
  • Tvrdost

Nejobvyklejší matrace jsou ty pěnové, které mohou být také z tzv. líné pěny, která má zároveň velmi dobré ergonomické vlastnosti vhodné při problémech se zády. Pěna se doslova přizpůsobí vašemu tělu. Někdy se jí říká také paměťová pěna. Nezapomínejte ani na tvrdost, jejíž volba se odvíjí jednak od preferencí, ale také od vašeho zdravotního stavu.

Využijte slevových akcí

Pokud chcete ještě více ušetřit, řada e-shopů nabízí akce typu 1+1, kdy při zakoupení jedné matrace získáte druhou matraci zdarma nebo s velkou slevou. Můžete tak za velmi dobrou cenu kvalitně usínat i s partnerem.

 
 
Reklama