Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový trend – prodej nadstandardních novostaveb nad 15 milionů

Při vašem výběru či prodeji nadstandardní novostavby si nechte poradit od profesionálů z realitní kanceláře, kteří dlouhodobě sledují trh.

Zájem o nadstandardní a nově postavené nemovitosti v České republice neustále roste. Kupci právem považují pořízení luxusních novostaveb za bezpečnou investici a dlouhodobé zúročení svých peněz. I přesto, že jde o mimořádnou komoditu, tak se daří nemovitosti v tomto segmentu velmi dobře obchodovat.

Typickými zájemci jsou majitelé českých a zahraničních firem i vysoce postavení manažeři. Dříve byla mezi poptávajícími ve velké míře zastoupena zahraniční klientela, dnes ukládají své finanční prostředky do nadstandardních novostaveb hlavně movití Češi. V jejich výběru hraje velkou roli komfortní lokalita. Vedou prestižní adresy v Praze a Brně, které splňují zároveň nároky na maximální pohodlí, zeleň, relaxace, sport a občanskou vybavenost. Dalšími rozhodujícími faktory pro nákup takové nemovitosti jsou funkčnost, design, velkorysé dispozice a parkování. V současné době převažuje zájem o reprezentativní a prémiové městské byty, které mají vynikající dostupnost do center metropolí, k nákupům i volnočasovým příležitostem. Alternativou bývají byty v luxusně zrekonstruovaných historických domech a v atraktivních městských částech.

Při vašem výběru či prodeji nadstandardní novostavby si nechte poradit od profesionálů z realitní kanceláře, kteří dlouhodobě sledují trh, jednotlivé nabídky a ceny nemovitostí v konkrétních lokalitách.

 
 
Reklama