Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Viabel - studio zaměřené na design pokojíků pouze pro děti

Nábytek i doplňky s eko a bio certifikáty, dřevo vytěžené v rámci šetrného hospodaření z evropských lesů, koberce a dekorace vyráběné za férových podmínek, ale i kusy, které lze upravit pro další použití.

Pokojík má děti rozvíjet a bavit, foto Viabel
Pokojík má děti rozvíjet a bavit, foto Viabel

Pokojíky navržené na míru podle stylu rodiny a osobnosti dítěte

„Vsadili jsme na exkluzivní zastoupení většího počtu značek od prověřených evropských výrobců. A to se nám vyplatilo, protože jsme s naší širší nabídkou dokázali oslovit mnohem větší spektrum klientů,“ představuje koncept svého studia Šárka Richtrová.
„Pro ty, co nechtějí rovnou celý pokojík na klíč, máme i několik perfektních solitérů: nově třeba postýlku Wood Mini+ pro miminko, z níž lze časem udělat postel pro batole, předškoláka, a nakonec i vysoké lůžko pro starší dítě,“ říká Šárka Richtrová. Podle ní už rodiče přestávají vnímat dětský pokoj jen jako barevnější zmenšeninu pokoje pro dospělého či jako odkladiště nábytku určeného k demolici. „Pokojík má děti rozvíjet, kultivovat a bavit. A musí být navržen tak, aby respektoval individualitu dítěte a zohledňoval životní styl konkrétní rodiny,“ zdůrazňuje.




Studio Viabel dnes jako jediné u nás nabízí například krásně barevný španělský nábytek Asoral nebo minimalistický dánský nábytek Oliver Furniture – obě značky se jinak prodávají hlavně v Západní Evropě. Jejich výrobky se pyšní se mimo jiné vlastním a originálním designem, který vedle kvalitního zpracování zaručuje nábytku nadčasovost a trvanlivost.

Pro „zakázkové pokojíčky“ chodí dnes do Viabelu výrazně více českých a smíšených rodin, které se také čím dál častěji zajímají o jejich příběh a původ. „Nábytek i doplňky s eko a bio certifikáty, dřevo vytěžené v rámci šetrného hospodaření z evropských lesů, koberce a dekorace vyráběné za férových podmínek, ale i kusy, které lze upravit pro další použití – filosofie udržitelného rozvoje přichází i k nám,“ vypočítává Šárka Richtrová a jedním dechem dodává, že v čím dál víc globalizovaném světě klienti oceňují osobitost a bytový design vytvořený přímo na míru.




 
 
Reklama