Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výroční instalatérské uznání 2019 pro Almevu

ALMEVA EAST EUROPE s.r.o. je jedním z největších dodavatelů plastových systémů odkouření pro širokou síť velkoobchodů, instalatérů, kominíků.


Zleva: Bohuslav Hamrozi, prezident CTI ČR, Pavel Mareček - jednatel ALMEVA EAST EUROPE s.r.o., Eva Svobodová, ředitelka AMSP ČR

Cech topenářů a instalatérů ČR udělil společnosti ALMEVA EAST EUROPE s.r.o. Výroční instalatérské uznání 2019. Převzetí ocenění se konalo v rámci galavečera Stavebních veletrhů Brno.

ALMEVA EAST EUROPE s.r.o. je jedním z největších dodavatelů plastových systémů odkouření pro širokou síť velkoobchodů, instalatérů, kominíků. Preciznost a kvalita a nejširší sortiment je řadí ke špičce v Evropě.
V České a Slovenské republice zajišťují kompletní servis od technického poradenství, výpočtu a dimenzace spalinové cesty, přes kalkulace, až po dodávku a zajištění kvalifikované montáže celého díla. Dokonalým propojením výroby, kontroly jakosti, obchodu, logistiky, marketingu a poradenství vytvořili ze skupiny Almeva pružný celek, jehož síla spočívá ve stabilní pozici na evropském trhu.


Pavel Mareček - jednatel ALMEVA EAST EUROPE s.r.o.

Výroční instalatérské uznání 2019 pro Almevu


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 
Reklama