Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stavební veletrh ve znamení novinek

Novinky, nové trendy i poradenství ke všemu, co souvisí se stavbou a vybavením domu či bytu, přinese na jaře příštího roku Stavební veletrh. Ovšem pozor – představí se v novém termínu – od 27. února do 2. března 2019.

Pod jednotným názvem se skrývají tři tradiční veletržní akce – Stavební veletrh Brno, veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno a Veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX.

Kromě dřívějšího termínu čeká veletrh změna i v otevírací době, denně od 9 do 18 hodin. Vstupenku si v online předprodeji zájemci zakoupí již za 100 Kč, navíc od 15 hodiny bude vstup na veletrh zcela zdarma.

Stavební veletrh Brno, který se tradičně odehraje v pavilonu P, ukáže průřez celým odvětvím stavebnictví. K vidění zde budou novinky z oboru, nové technologie i praktické ukázky od realizace staveb, přes stavební materiály a konstrukce až po technické zařízení budov. Doplní jej veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno, který přináší prezentaci oborů dřevěných staveb a konstrukcí a materiálů pro dřevostavby.

Témata doprovodného programu:

  • středa 27. 2. 2019 Hospodaření vodou – hospodaření s dešťovou vodou, studny, vrty, informace o dotacích, právní rámec.
  • čtvrtek 28. 2. Požární ochrana – zaměřeno na vlastníky rodinných domů, bytů, bytových domů, včetně společenství vlastníků a bytových družstev.
  • pátek 1. 3. Bezbariérové bydlení – úpravy bytu či rodinného domu pro pohodlný život ve stáří, seniorů či zdravotně znevýhodněných osob.
  • sobota 2. 3. Zdravé bydlení – chemie ve vybavení domácnosti a její vliv na zdravý život, prevence vzniku plísní, zajištění dostatečné výměny vzduchu.
Stavební veletrhy Brno 2018
Stavební veletrhy Brno 2018

Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 
Reklama