Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zítřejší BIM DAY 2018 se společenským setkáním

O zavádění BIM do stavebnictví bude přednášet řada zahraničních i domácích odborníků, např. experti z Holandska, Rakouska, Norska, dojde i na BIM zkušenostmi ze Spojených arabských emirátů či Kataru.

Letošní konference BIM DAY se uskuteční, ostatně již tradičně, v prostorách Národní technické knihovny v Praze v Dejvicích. Během celodenního programu bude přednášet řada zahraničních i domácích odborníků, kteří mají co říci k zavádění metody BIM do stavebnictví. O své zkušenosti se přijedou podělit experti z Holandska, v jednání jsou odborníci z Rakouska, Norska, svoji účast přislíbili praktici s BIM zkušenostmi ve Spojených arabských emirátech či Kataru.

V domácí sekci se pak představí především zástupci členů Odborné rady pro BIM, ti kteří se již úspěšně vydali na cestu za digitalizací stavebnictví, aby se podělili o své praktické zkušenosti, úspěchy, ale i nástrahy, které bylo nutno na cestě k BIM zdolat. Prostor rovněž dostanou zástupci jednotlivých pracovních skupin czBIM, aby prezentovali své úspěchy při realizaci dílčích projektů na podporu zavádění metody BIM v České republice. V neposlední řadě dostanou prostor také zástupci Odboru koncepce BIM z České agentury pro standardizaci, aby posluchače seznámili s průběžným stavem zavádění metody BIM v ČR na vládní úrovni.

Pořadatelé konference s ohledem na možnost pro neformální setkání naplánovali i večerní Open BEER party.


 
 
Reklama