Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky Ariston na veletrhu Moderní vytápění 2015

Využijte volnou vstupenku od společnosti Ariston

ohřívač vody VELIS PLUS ovládání

Přemýšlíte nad pořízením nového ohřívače vody či kotle v nízkoenergetickém standardu, s inteligentním ovládáním, tichým, spolehlivým a bezpečným provozem?

Navštivte stánek společnosti Ariston (stánek M9) na veletrhu Moderní vytápění 2015 ve dnech 11. – 14. 2. 2015 v Praze-Holešovicích. K vidění zde budou novinky, které budou představeny v průběhu roku 2015.

Přijďte si prohlédnout například řadu malých ohřívačů vody Andris s litráží 10-15-30 l a s komfortním ovládáním či designový plochý ohřívač vody VELIS PLUS s programovatelným LCD displejem a s 5letou zárukou. Tento model ohřívače s unikátním systémem dvou nerezových nádrží je vybaven technologií, která zabraňuje zamrzání.

Vystaven bude i inovovaný model oblíbeného kotle Clas B Premium EVO – závěsný kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem 2x20 l pro ohřev teplé vody a v neposlední řadě také závěsný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem teplé vody GENUS PREMIUM EVO.

Stáhněte si volnou vstupenku
od společnosti Ariston na veletrh Moderní vytápění.

ARISTON VELIS boduje díky kompaktnosti, energetické úspornosti a designu pro ohřev vody


Ariston Thermo CZ s.r.o.
logo Ariston Thermo CZ s.r.o.

Ariston je globálním odborníkem v oblasti ohřevu vody a vytápění. Nabízí lidem po celém světě výrobky s italským designem, které jsou efektivním a vysoce kvalitním řešením pro jejich pohodlí.