Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TZB-2002: Geberit Kombifix - Předstěnový instalační prvek

Společnost Geberit s téměř 130-ti letou tradicí, patří mezi přední výrobce instalačních systémů. Nejznámějšími instalačními systémy jsou montážní prvky pro závěsná WC se splachovací nádržkou skrytou ve stěně.

Tradiční nabídkou společnosti Geberit je montážní prvek Kombifix pro závěsné WC, který je určen pro stavební technologie s mokrými procesy (tzn. po instalaci stavebních prků, upevnění potrubí a zařizovacích předmětů se celý systém obezdí, omítne a obloží keramickým obkladem):
  • do masivních zděných konstrukcí (do niky v nosné stěně)
  • pro předstěnovou instalaci s předezděním (upevnění na únosnou příčku a následné obezdění min.do výšky prvku)
  • zvláštní provedení pro nízkou stavební výšku (82 nebo 88 cm) s ovládáním shora
Montážní prvek je vybaven nosnou konstrukcí pro závěsnou WC mísu, která s dostatečnou rezervou splňuje normou předepsanou nosnost 400 kg.

Součástí nosné konstrukce všech montážních prvků pro WC je splachovací nádržka, která je po montáži umístěna ve stěně nebo předstěně, a proto není vidět. Nádržka použitá v těchto systémech je vyfouknuta z jednoho kusu kvalitního polyethylenu, takže nehrozí nebezpečí netěsností ani po mnoha letech. Veškeré díly uvnitř nádržky jsou snadno přístupné a snadno vyměnitelné.

Na tyto výrobky, pokud jsou instalovány proškolenou instalatérskou firmou, je poskytována záruka 5 let. Pro montážní firmy, které prošly školením ve firmě Geberit dalších 5 let navíc. Dodávku náhradních dílů zaručuje firma Geberit po dobu 25 let.

Výrobky společnosti Geberit nabízí zabezpečení perfektní čistoty i při intenzivním používání, maximální funkční spolehlivost, minimální nároky na údržbu a omezení spotřeby vody na nejnutnější minimum.

Geberit je v oblasti předstěnových instalací iniciátorem nových technických řešení a dokáže svoji kompletní nabídkou uspokojit každého zákazníka.



Kombifix umístěný na stěně
(bez tlačítka na nádobce)

Kombifix umístěný na stěně
(s tlačítkem na nádobce)

Zabudovaný Kombifix

Kontakt:
GEBERIT, spol. s r.o.
Moravanská 85
61900 Brno 19
tel.: 547 212 335
e-mail: geberit@geberit.cz
www.geberit.cz

Informace o firmě v TZB-adresáři firem